Skocz do zawartości
fuxmen

już niedługo pierwsza 30

Rekomendowane odpowiedzi

nareszcie po 2 miechach liczenia !!!! jeszcze około tygodnia lub więcej i znajdę się w pierwszej 30, jednak dlaczego tak mało osób walczy w ten sposób co ja i spider,

nie mam do nikogo żadnych problemów lecz dlaczego ci z końca nie zaczną kołować kumli, czy naprawdę nie chcą być w czołówce czy tylko im sie nie chce i liczą sobie powoluteńku

LUDZISKA DO ROBOTY!!!

NA górze prawie konkurencji nie ma!!!!! Każdy ma szansę na czołówkę. Trzeba tylko zacząć ostro liczyć i myśleć o nowych w ekipie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja własniśnie se licze od 3 czy tam 4 dni i mam już całe 12 wu sam :/ ba komp nie chpodzi 24 na dobe bo lubie spać :P

a etraz skołowałem kolesia z podobnym konfigiem i z atkiem na 2600 tak jak ja i bedzie lepiej :D narazie chce wejśc do pierwszej 100-tki, jesczez może dojdzie duron 1,6 też bedzie dobrze a wqrza mnie jeden zimek ma 4 mocne kompy w domku jakies p4 i coś tam jesczez i nie chce mu sie tego zainstalowac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja własniśnie se licze od 3 czy tam 4 dni i mam już całe 12 wu sam :/ ba komp nie chpodzi 24 na dobe bo lubie spać :P

a etraz skołowałem kolesia z podobnym konfigiem i z atkiem na 2600  tak jak ja i bedzie lepiej :D narazie chce wejśc do pierwszej 100-tki, jesczez może dojdzie duron 1,6 też bedzie dobrze a wqrza mnie jeden zimek ma 4 mocne kompy w domku jakies p4 i coś tam jesczez i nie chce mu sie tego zainstalowac :/

To zrób gotowca w zip'ie. (Ja tak robie) I mu to daj. Samorozpakowujące się archiwum itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale on i tak powie że mu sie nie chce :/ bo t paja cjest

a jak dokładnie to robisz

pakujesz wsyztko co masz w katalogu program files/seti czy gdzie tam sobie to zainstalowałeś czy jak dobrze myśle ??

Tak. Tylko mam dwie wersje zrobione pod xp'ka i 98. I dodatkowo reg'a ktorego trzeba uruchomic, zeby wpis zrobil w rejestrach w run'ie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widać ze sie troche rozkręcacie

update

znalazłem kolegę który liczy seti ale nie jest w naszej grupie:QBorg

nie liczy bo nie mamy taki fajnych wykresów jak na barwkompie!!!!! i dlatego liczył będzie z nimi

a ma ponad 2500 Wu jak go przekonać!!!!!!

oto jego wypowiedz do mnie jak napisałem dlaczdego nie liczy:

CzescNie dolaczylem jeszcze do teamu Tweak, poniewaz dalem czas konca lutego ludziom z infopc-barwkomp na zrobienie porzadku na forum; jesli to zrobili, to wroce do barwkompu (maja duzo lepsze wykresiki statystyk ). Jutro sprawa sie wyjasni...Mozecie probowac mnie jednak jakos inaczej przekonac...
[/code]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widać ze sie troche rozkręcacie

update

znalazłem kolegę który liczy seti ale nie jest w naszej grupie:QBorg

nie liczy bo nie mamy taki fajnych wykresów jak na barwkompie!!!!! i dlatego liczył będzie z nimi

a ma ponad 2500 Wu jak go przekonać!!!!!!

oto jego wypowiedz do mnie jak napisałem dlaczdego nie liczy:

CzescNie dolaczylem jeszcze do teamu Tweak, poniewaz dalem czas konca lutego ludziom z infopc-barwkomp na zrobienie porzadku na forum; jesli to zrobili, to wroce do barwkompu (maja duzo lepsze wykresiki statystyk ). Jutro sprawa sie wyjasni...Mozecie probowac mnie jednak jakos inaczej przekonac...
[/code]

Skoro koleś jest tak niezdecydowany, gdzie ma iść to i tak nawet jakby się przyłączył do nas. To i tak zaraz pewnie będzie się przenosił gdzie indziej, bo bedą mieli ładniejsze statystyki...

Ja obiecałem że się wezmę za statsy i coś popróbuję, ale dopiero dzisiaj poskładałem kompa, cały miesiąc miałem zmagania z serwisem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz od 2 tygodni staram sie kogos znalezcale cos mi nie idzie :( 

nie wiem, moze mam zle podjscie, ale mam juz teog dosc (a po co, za co, komu, jakie nagrody)...

dokładnie mam to samo,więc teraz ściemniam że jak przeliczy jednostke i okaże sie ze znajdziemu pozaziemską d...ekhm UFO to będzie nagroda :twisted: ,ale i tak często sie patrzą jak na debila :? .hmmm.tak się zastanawiam nie moge tego znaleźć,ale jak będzie nas kilku w team-ie to jak zbadac kto ile przeliczył?

KaZi wspomóż biednego,potrzebującego :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wskoczyłem na miejsce 100 :) Liczę sam na jednym kompie i do tego od niedawna więc jest to jakies osiągnięcie. wcześniej troszke liczyłem na celku 266 baaardzo dawno temu ale dałem sobie spokój, później był duron1200 a teraz to co w podpisie i dopiero niedawno sobie przypomniałem o seti, teraz liczenie ma jakiś sens, przynajmniej efekt widać :) Powoli się rozkręcam, jak zdobedę nową zasiłkę to troszke proca podkręcę i będzie dobrze 8). Największe osiągnięcie to przeliczenie 13 jednostek w ciągu doby. Chyba nie jest źle? Pochwaliłem się, więc spadam :) Niech sobie spokojnie liczy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde nicka trochę zmieniłem i zginęły mi tygodniowe statsy na Orionie :( Ale nic to za tydzień bedą nowe :) Wyniki wysałam tylko w nocy, więc zawsze jestem jeden dzień do tyłu, a może dzień do przodu? :lol:

Pozdro for @ll.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam panów  :D 

Dołączył do nas do A[tlon] TEAM gostek z Athlonem 64 3200+. To fuxmen nie myśl tylko co przed tobą, ale za tobą  :D .

Ile liczy jedna jednostke? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam panów  :D 

Dołączył do nas do A[tlon] TEAM gostek z Athlonem 64 3200+. To fuxmen nie myśl tylko co przed tobą, ale za tobą  :D .

nie ma co sie bić są lepsi i tyle ale ja dalej nie wiem dlaczego teraz coś gorzel liczymy, dawniej t spoko 25 WU ateraz to ledwo 20 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...