fuxmen Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 nareszcie po 2 miechach liczenia !!!! jeszcze około tygodnia lub więcej i znajdę się w pierwszej 30, jednak dlaczego tak mało osób walczy w ten sposób co ja i spider, nie mam do nikogo żadnych problemów lecz dlaczego ci z końca nie zaczną kołować kumli, czy naprawdę nie chcą być w czołówce czy tylko im sie nie chce i liczą sobie powoluteńku LUDZISKA DO ROBOTY!!! NA górze prawie konkurencji nie ma!!!!! Każdy ma szansę na czołówkę. Trzeba tylko zacząć ostro liczyć i myśleć o nowych w ekipie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 juz od 2 tygodni staram sie kogos znalezcale cos mi nie idzie :( nie wiem, moze mam zle podjscie, ale mam juz teog dosc (a po co, za co, komu, jakie nagrody)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja własniśnie se licze od 3 czy tam 4 dni i mam już całe 12 wu sam :/ ba komp nie chpodzi 24 na dobe bo lubie spać :P a etraz skołowałem kolesia z podobnym konfigiem i z atkiem na 2600 tak jak ja i bedzie lepiej :D narazie chce wejśc do pierwszej 100-tki, jesczez może dojdzie duron 1,6 też bedzie dobrze a wqrza mnie jeden zimek ma 4 mocne kompy w domku jakies p4 i coś tam jesczez i nie chce mu sie tego zainstalowac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja własniśnie se licze od 3 czy tam 4 dni i mam już całe 12 wu sam :/ ba komp nie chpodzi 24 na dobe bo lubie spać :P a etraz skołowałem kolesia z podobnym konfigiem i z atkiem na 2600 tak jak ja i bedzie lepiej :D narazie chce wejśc do pierwszej 100-tki, jesczez może dojdzie duron 1,6 też bedzie dobrze a wqrza mnie jeden zimek ma 4 mocne kompy w domku jakies p4 i coś tam jesczez i nie chce mu sie tego zainstalowac :/ To zrób gotowca w zip'ie. (Ja tak robie) I mu to daj. Samorozpakowujące się archiwum itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ale on i tak powie że mu sie nie chce :/ bo t paja cjest a jak dokładnie to robisz pakujesz wsyztko co masz w katalogu program files/seti czy gdzie tam sobie to zainstalowałeś czy jak dobrze myśle ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ale on i tak powie że mu sie nie chce :/ bo t paja cjest a jak dokładnie to robisz pakujesz wsyztko co masz w katalogu program files/seti czy gdzie tam sobie to zainstalowałeś czy jak dobrze myśle ?? Tak. Tylko mam dwie wersje zrobione pod xp'ka i 98. I dodatkowo reg'a ktorego trzeba uruchomic, zeby wpis zrobil w rejestrach w run'ie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no widać ze sie troche rozkręcacie update znalazłem kolegę który liczy seti ale nie jest w naszej grupie:QBorg nie liczy bo nie mamy taki fajnych wykresów jak na barwkompie!!!!! i dlatego liczył będzie z nimi a ma ponad 2500 Wu jak go przekonać!!!!!! oto jego wypowiedz do mnie jak napisałem dlaczdego nie liczy: CzescNie dolaczylem jeszcze do teamu Tweak, poniewaz dalem czas konca lutego ludziom z infopc-barwkomp na zrobienie porzadku na forum; jesli to zrobili, to wroce do barwkompu (maja duzo lepsze wykresiki statystyk ). Jutro sprawa sie wyjasni...Mozecie probowac mnie jednak jakos inaczej przekonac...[/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no widać ze sie troche rozkręcacie update znalazłem kolegę który liczy seti ale nie jest w naszej grupie:QBorg nie liczy bo nie mamy taki fajnych wykresów jak na barwkompie!!!!! i dlatego liczył będzie z nimi a ma ponad 2500 Wu jak go przekonać!!!!!! oto jego wypowiedz do mnie jak napisałem dlaczdego nie liczy: CzescNie dolaczylem jeszcze do teamu Tweak, poniewaz dalem czas konca lutego ludziom z infopc-barwkomp na zrobienie porzadku na forum; jesli to zrobili, to wroce do barwkompu (maja duzo lepsze wykresiki statystyk ). Jutro sprawa sie wyjasni...Mozecie probowac mnie jednak jakos inaczej przekonac...[/code] Skoro koleś jest tak niezdecydowany, gdzie ma iść to i tak nawet jakby się przyłączył do nas. To i tak zaraz pewnie będzie się przenosił gdzie indziej, bo bedą mieli ładniejsze statystyki... Ja obiecałem że się wezmę za statsy i coś popróbuję, ale dopiero dzisiaj poskładałem kompa, cały miesiąc miałem zmagania z serwisem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 juz od 2 tygodni staram sie kogos znalezcale cos mi nie idzie :( nie wiem, moze mam zle podjscie, ale mam juz teog dosc (a po co, za co, komu, jakie nagrody)... dokładnie mam to samo,więc teraz ściemniam że jak przeliczy jednostke i okaże sie ze znajdziemu pozaziemską d...ekhm UFO to będzie nagroda :twisted: ,ale i tak często sie patrzą jak na debila :? .hmmm.tak się zastanawiam nie moge tego znaleźć,ale jak będzie nas kilku w team-ie to jak zbadac kto ile przeliczył? KaZi wspomóż biednego,potrzebującego :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62015 booster to powiedz kolegom że do wygrania film dvd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWLeeroy Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 No i wskoczyłem na miejsce 100 :) Liczę sam na jednym kompie i do tego od niedawna więc jest to jakies osiągnięcie. wcześniej troszke liczyłem na celku 266 baaardzo dawno temu ale dałem sobie spokój, później był duron1200 a teraz to co w podpisie i dopiero niedawno sobie przypomniałem o seti, teraz liczenie ma jakiś sens, przynajmniej efekt widać :) Powoli się rozkręcam, jak zdobedę nową zasiłkę to troszke proca podkręcę i będzie dobrze 8). Największe osiągnięcie to przeliczenie 13 jednostek w ciągu doby. Chyba nie jest źle? Pochwaliłem się, więc spadam :) Niech sobie spokojnie liczy... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Za 8170.8 dni, bede na piątym miejscu :D przy zachowaniu obecnego tempa liczenia. A za 6.6 dnia bed na miejscu 10 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 13 WU/dzień to rekord świata chyba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Witam panów :D Dołączył do nas do A[tlon] TEAM gostek z Athlonem 64 3200+. To fuxmen nie myśl tylko co przed tobą, ale za tobą :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 13 WU/dzień to rekord świata chyba :DNa jednym procesorze, bez HT to naprawde sporo. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 no raczej ale to napewno nie były całe jednostki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWLeeroy Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 qrde nicka trochę zmieniłem i zginęły mi tygodniowe statsy na Orionie :( Ale nic to za tydzień bedą nowe :) Wyniki wysałam tylko w nocy, więc zawsze jestem jeden dzień do tyłu, a może dzień do przodu? :lol: Pozdro for @ll. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Witam panów :D Dołączył do nas do A[tlon] TEAM gostek z Athlonem 64 3200+. To fuxmen nie myśl tylko co przed tobą, ale za tobą :D . Ile liczy jedna jednostke? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a bo ja wiem czy warto pisac 2h i 8 min ostatnio wyszlo..na windzie 32 bit. ponoc na 64 bit powinno byc wydajniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 no raczej ale to napewno nie były całe jednostkiMimo wszystko, to chyba niezły wynik. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Witam panów :D Dołączył do nas do A[tlon] TEAM gostek z Athlonem 64 3200+. To fuxmen nie myśl tylko co przed tobą, ale za tobą :D . nie ma co sie bić są lepsi i tyle ale ja dalej nie wiem dlaczego teraz coś gorzel liczymy, dawniej t spoko 25 WU ateraz to ledwo 20 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 to zobacz ile ludzi jest w moim teamie. gdyby wszyscy co sa liczyli to by bylo ponad 40 wu dziennie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 fuxmen ... :) nie obrazaj sie bo mówie pozytywnie: rozbawiasz mnie swoim ciagłymi "rozterkami" co do Seti :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zauważyłem, że teraz przważnie jednostki mają swoją wagę już dawno nie miałem przyjemności policzyć 3,3TF same 3,9 lub 4,1 O proszę na Durniu liczone akurat jest 4,10TF a na Bartku no tu jest 3,6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 u mnie tez sie czasy dziwnie wydluzyly; dawniej bywalo ze jednostka sie liczyla w 1h50m a srednio w 2h10m; teraz licze nie krocej niz 2h20m; tak wiec pewnie pojawilo sie duzo paskudnych jednostek; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Birdman dokladnie to samo zauwazylem .. dziwne rzeczy sie dzieją 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Birdman dokladnie to samo zauwazylem .. dziwne rzeczy sie dzieją 8O straszne czasy nastały... btw: moj team przekroczyl juz 5000 wu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a zauważylkiscie że na stornie głównej jest link do tego działu :P to jakas nowość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 a mi wie nie wydłużyły, przeciwnie juz dawno nie miałem jednostki na 4,1 teraflopa :D dzisiaj chyba spadnę za ATHLONA :( szkoda ale moze kiedyś, aragorn czymaj sie idę po ciebie !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 fuxmen jakie chyba :) jest 19.12 wreszcie sie doczekalem... mam nadzieje ze juz mnie nie przegonisz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...