kapa Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 witam No własnie jak partycjonowac twardziela (np.120 GB)? Słyszłem że trzeba np na plik wymiany zrobic oddzielna partycja i to w FAT 16. Ale jaka wielkosc? jakim programem i czy zrobic to przed instalacja systemu (WinXP)czy tez juz po? Za wszelkie wskazowki bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja tam mam partycje w FAT32. A czym zrobisz to juz twoja sprawa, mozesz w windowsie, Partition Magic, albno FDISK i jedziesz... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 robienie partycji w XP jest proste jak sprezynka ;-) gdy wlaczy ci sie kreator dajesz tylko na utworz nowa partycjie i to wszystko... no wybierasz jeszcze czy to ma byc FAT czy NTFS a z tym fat16... to daj sobie spokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...