microfon19 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Witam. Mam SE T68i. Telefonik fajny choćmam nielada problem. Nie wiem jak przesłać za pomocą kabelka do komputera jakiegokolwiek zdjęcia. Prosze o pomoc. Jeżeli ktoś wie gdzie jest taki programik do tego to niech da linka. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 witam jest taki programik i jest on chyba pod t-six-ten i nie wiem czy bedzie dzialac z t68i oto link http://www.myt610.net/preview.php?id=2045 sam nie testowalem bo mam IRde pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Miałem ten program i miał funkcje żeby odbierać pliki z telefonu ale z T68i sie nie dało :-((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 z t68 i t3x0 kabelkiem zdjec do kompa nie wyslesz. tylko irda lub email. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no to chyba zostaje Ci tylko kupic IRDA ew BT (jesli masz kase) ;) sam mialem ten dylemat i wygrala IRDA, pozatym moze sluzyc przy nastepnych telefonach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...