Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Wiec chcialem zapytac co znacza liczby za numerem lini w wyniku komendy tracert <nazwa domeny >. Szukalem na necie i we wszystkich zrzutach ekranu bylo np 1 10 10 10 a u mnie jest np: 1 12 * 12 ostatnio mam male problemy a siecia wiec moze ma to jakis zwiazek. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 zdaje mi sie, ze to czas w jakim pakiet leci do danego hopa ale moge sie mylic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 teraz juz wiem ze gubi po drodze pakiety wynik 1 12 * 15 2 12 * * (requested time out) a to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ciekawe 3 * * * (requested time out) czlowiek placi za lacze co miesiac regolarnie a jak chce posluchac rmf to caly czas brzeryw o p2p to nawet mowy nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...