michalak Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Witam, chciałbym się dowiedzieć co się na forum dzieje. Najpierw było hall of fame 01, później ja założyłem hall of fame 03. A teraz już na forum są 4 różne listy. Hall of fame, oznacza na forum listę najszybszych komputerów, z najlepszymi wynikami w benchmarkach, więc po co te wszystkie dzielenia na chipsety gpu, procesory i inne. Można tyle kategorii zrobić, że to ludzkie pojęcie przechodzi. Jak tak dalej pójdzie to za tydzień będzie HOF03 podzielony na cpu,gpu i kolor oczu. Niewiem czy mój post coś zmieni, ale niektórym da do myślenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Qfa, też mnie to wkurza. Jakiś koleś ostatnio znów zaproponował coś o 3DMark 2003 i Aquamark. Normalnie co to ma być?!!! Mam wrażenie, że są to "błagalne" topiki dla tych , którzy koniecznie chcą znaleźć sie na jakiejść liście. Niedługo powstanie pewnie HallOfFame 3DMark99 albo Final Reality 3D :wink: Update: Chyba ktoś zrobił tam porządek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Zgadzam się ;) HoF 01 i 03 I koniec. Kogo to ochodzi jaki procek, karta. Liczy się wynik ogólny, całkowity, więc po co się bawić i rozdrabniać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Otóź po to aby zachecic kazdego do konkurencji i zabawy w swojej kategori.. HoF 2k1 i 2k3 niech sobie beda a jesli Ci sie nie podoba rozdzielenia na poszczególne GPU to sie na to nie patrz.. sa ludzi ktorym to odpowiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 nie kazdego stać zeby scigac sie zwami na karta za 1.5 koła a przy zakupie moze sie przydac taki wykresik gdzie widać z której grafy mozna najwiecej wytrzaskać to na exztremalne podkrecanie dniedługo wygasnie i zostanie to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63874 w kartach graficznych Mam nadzieje ze te zestawienie zacheci was do walki jak i pomoze niektórym w wyborze karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 niektorych wynik nawet nie zostal wpisany ani do hof2k1 ani do hof2k3 .... a powiem ze wynik mam przyzwoity... jest jeszcze taka sprawa ze jesli aktualizacja HOF2k1 i 2k3 ma byc taka ze ja wysylam po 2 , 3 razy moj wynik to niech sobie bedzie to z gpu ... tam przynajmniej ktos to aktualizuje :] (nastepny wysle jak rusze bariere 21k) no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...