Gość Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 mam nastepujacy problem...nie wiem co to moze byc...otoz czasami jak wlaczam listwe (jest na niej czerwona kontrolka) to nie zawsze sie wlacza..tzn czasami przeskoczy tylko iskra, czasami nie zapali sie w ogole, a czasami zapali sie ale gdy wlaczam kompa to na chwilke zakreca sie wiartaczki i wylacza sie....a dzis to juz PRZEGIECIE...wlaczylem kompa, a tam zasmierdzialo, zaiskrzylo i wylaczyl sie...juz myslalem ze zasilcz, plyta albo wszystko naraz sie sfajczylo...ale wlaczyl sie dopiero jak odlaczylem od zasilania FDD...i chyba sie stacja SPALILA, bo z niej smierdzi...teraz juz jej nie podlacze bo sie boje... czesto sie to dzieje gdy odlaczam plyte od zasilania... co to moze byc??? zasilacz chyba nie no nie??(ANTEC??? nie moze byc...) jakies spiecie??? ale gdzie??? mi sie wydaje (moze zle:/ ze listwa daje pupy...a moze kontakt??? teraz boje sie zostawiac kompa wlaczonego jak mnie nie ma.. help pls!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja stawiam na listwe :/ jakis bezpiecznik albo cos :/ nie mozliwe ze to antec :? a masz cos pod ten kontakt jeszcze podpiete :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 rozkręć listwe bo inaczej mozesz spalić swoj sprzet a tego było by bardzo szkoda... najprawdopodobniej kabelek sie odpioł albo ułamał bo wiele razy tak było w listwie wprawdzie nie do kompa ale raczej zasilacz niejest winny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja stawiam na listwe :/ jakis bezpiecznik albo cos :/ nie mozliwe ze to antec :? a masz cos pod ten kontakt jeszcze podpiete :?: zasilacz od glosnikow, skanera chyba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja stawiam na listwe :/ jakis bezpiecznik albo cos :/ nie mozliwe ze to antec :? a masz cos pod ten kontakt jeszcze podpiete :?: zasilacz od glosnikow, skanera chyba.. no to napewno nie to :/ malo energii zuzywa :/ sprawdz listwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...