Wincent Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Jak go wlanczam to komp tnie oczewiscie jak ktos ciagnie cos lub ja cos ciagne przez dc+ wie ktos czemu ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ten obrazek pod nickiem używa już noose wiec jak możesz to zmień go Co do DC to wiadomo że musi troche zmulić maszyne , w końcu sam chat w Dc troche potrzebuje przeliczać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ale nie tak ze mysz mi sie nie rusz czsem przy 2400NHz AMD itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 wiesz :> przy 2400NHz :> Nanoherzach to tak moze byc :> sproboj przeinstalowac :> daj priorytet na idle dla dc i looz :> zobacz czy jakis proces cudowny sie nie dodaje :> u mnie przy uruchomionym mulku szalal moj firewall Zone Alarm :> po ok 12 godzinach pracy zajmowal 300MB pamieci :o pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...