adamekas Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 co myslicie o tym wiatraku? bo w sumie tani, a interesuje mnie cos za nie duza kase co by mi schlodzilo ladnie mojego duronka 1800 podkrecanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no drogi nie jest cena chyba cos kolo 80zl ale jest dosc glosny i radiator niby z miedzi ale nie jest zbyd duzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giełdownik Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Jak masz na myśli cos taniego i wydajnego to mogę polecić ci cos z coolerów speeze! Np VulterSpin ma 21 Db i starcza do 3200+ można na nim podkręcać oczywiście bez szaleństw. Albo RaptorCool z aluminiowym wiatrakiem, 25 Db troche wydajniejszy. Obydwa mają aluminiowe radiatory z miedzianym rdzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Jak masz na myśli cos taniego i wydajnego to mogę polecić ci cos z coolerów speeze! Np VulterSpin ma 21 Db i starcza do 3200+ można na nim podkręcać oczywiście bez szaleństw. Albo RaptorCool z aluminiowym wiatrakiem, 25 Db troche wydajniejszy. Obydwa mają aluminiowe radiatory z miedzianym rdzeniem.a moze do tego jeszcze np. spire falcon rock 2 lub whisper rock 4... koszt falcon rocka to 39.90 a za whispera 4 to 44.90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekas Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a jesli mam teraz golden orba titana, taki okragly z wiatrakiem w srodku to czy wogole oplaca mi sie go zmieniac na jakis w tych cenach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a jesli mam teraz golden orba titana, taki okragly z wiatrakiem w srodku to czy wogole oplaca mi sie go zmieniac na jakis w tych cenach? No opłaca się bo podobno orby nie są zbyt wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...