harbi Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Kumpel ze studiow poprosil mnie dzisja zebym podal mu wysokosc przecietnej karty graficznej (od samej góry aż po sam koniec cześci która jest umieszczana w slocie). Kumpel jest posiadaczem obudowy typu desktop i nie jest pewien czy nowa karta zmiesci sie w jego budzie. Jesli ktos z Was ma na wierzchu jakakolwiek karte graficzna, to bylbym niezmiernie wdzieczny gdy podal mi jej wysokosc. Zdaje sobie sprawe, ze moje pytanie jest dosc absurdalne, ale nie chce mi sie odlaczac tony kabelkow od mojego komputera w takim celu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Pewnie chodzi ci o szerokosc : 18 cm - r9500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Zmieżyłem przed chwileczką karte Sisa i miała ona wysokość 5,8 CM ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Wielkie dzieki za szybka odpowiedz :) Szopek15 - jaki masz model tego Sisa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Tego Ci nie powiem Bo Sam nie wiem :D Tą karte miałem kiedyś w starym kompie i nie pamiętam jaki to model. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Wydaje mi sie ze te odpowiedzi powinny zadowolic mojego znajomego. Jesli ktos z Was bylby posiadaczem karty, ktorej szerokosc bylaby troche mniejsza od 18 cm to bardzo prosilbym o wiadomosc (najlepiej od razu podac model). Dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...