mamery Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam mam pytanko,szukam programu do flashowania biosu LG CDRW ,czy moze ktos dac namiary na ten program :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 www.cdrinfo.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Dzieki znam tę strone ,ale tam nie ma :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Próbuj na stronach producenta: http://www.lge.com/products/mobile/mobil/s...ntId=CTG1000439 serwis jest świeżo po przebudowie i jeszcze nie wszystko działa - więc musisz próbować :wink: jeśli bardzo Ci zależy poszukam, bo gdzieś miałem ten programik i jak dasz namiary to mogę go podesłać. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Kiedyś flashowałem czymś takim jak MTKFlash, ale nie jestem pewien bo dawno to było :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Dzięki gdybys mógł to podrzuć ,bede szczesliwy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Znalazłem końcu w sieci: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?cate...6&manufactor=16 pobierz firmware dla swojego modelu, a oprócz firmware spakowany jest także programik JE4.exe który służy do flashowania. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 DeTe czuli ten biosik flaszujemy pod dosem?kurde nigdy tego nie robiłem,mógłbys troche wytłumaczyc co i jak krok po kroku z góry dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 - odpalasz kompa z dyskietki startowej z Win98 - wrzucasz dyskietkę z programam flasciach!ącym i nowym firmware - odpal JE4.exe - na początku znajdziesz opis użycia - prawdopodobnie będziesz musiał odpalić go ponownie używając parametrów: A:>JE4 [firmware.hex] [Nr napędu] /m - oczywiście zamiast "firmware" podaj nazwę pliku z nowym firmware (nawiasów nie wpisuj) - Nr napędu 1- Primary Master, 2-Primary Slave, 3- Secondary Master, 4-secondary Slave - jak jest możliwość na czas operacji podłącz kompa pod UPS - nie przerywaj flashowania pod żadnym pozorem - czekaj aż program zakończy działanie (powinno trwać około 0,5-1min jak się nie mylę) - nie pomyl firmware, tzn upewnij się, że soft który chcesz załadować na bank jest do Twojego modelu. wszystko pozdrawiam i powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...