FizbAn Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Opłaca się kupować takie kości? Cena to 225zł. Jakie maksymalne FSB da się na nich osiągnąć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 zalezy na jakich śa kosciach a ile osiągniesz to nikt ci tu nie powie bo my nie jeseś my wrózkami ale za tą kase to mysel ze sie opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FizbAn Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 zalezy na jakich śa kosciach a ile osiągniesz to nikt ci tu nie powie bo my nie jeseś my wrózkami ale za tą kase to mysel ze sie opłaca Nie pytam ile ja osiągnę, tylko chciałbym się dowiedzieć jakiego mniej więcej FSB można po nich oczekiwać (Abit NF7) - pytanie jest skierowane do kogoś, kto miał styczność z tą pamięcią i może coś więcej o nich powiedzieć. Co do kości, to niestety nie mam wpływu na wybór - mogę je tylko zamówić w hurtowni. A jeśli chodzi o kasę, to za mniejsze pieniądze mogę kupić często chwalone Hynixy, więc chciałbym wiedzieć czy opłaca mi się dopłacić do tych Kingstonów czy jednak nie są one tego warte :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Napewno lepiej brac Hynixy, bo te kingstony to pewnie pojda na max 215 Fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Cena jak za kingstony value jest wygorowana o ile nie sa to jakies winbondy to nie ma sensu tyle za nie placic a tak btw co wy tak szalejecie z tymi hynixami ??? Przeciez gosc ma amd i potrzebuje niskich timingow a nie magistrali 260 . Lepiej popatrz sobie za jakimis winbondami na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Groove z tym fsb troche się pomyliłeś.ja mam taki i idą bez problemu na fsb 220.bez podnoszenia napięcia .ja napięcia nie zdążylem podnieść bo mi się zasilacz zjaral jak tylko glosniczek w budzie pipnął.stary ja każdemu polecil bym te ramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a ja mam na tych ramach infineony5B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 EE ja kupiłem Kingstony 333MHz (nie winbondy - te tez miałem, ale musiałem sprzedać...) i idą na 440MHz przy 2.8V i gorszych timingach, więc te 400MHz powinny chyba lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 moje kingstony 333 chodza na 200 przy 2.7 v wiecej nie moge bo plyta ma dzialnik 1/5 i mi dysk twardy siada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 takei same tylko na cl3 chodzily na 232 u mnie .. :) inne ktore testowale 225 tez robily raczej z loozem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...