cavarr Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Właśnie obejrzałem reklamę w TV że Onet wprowadził do swojej oferty satelitarne podłączeni do netu już od 79zł. Co o tym myślicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 to wielka sciema dodaj do tej ceny koszt polacznia zwrotnego przez tpsa i wyjdze ze neo bedzie o wiele tansze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 To lacze to za fajne nie jest. Co z tego ze masz szybciej jak i tak odebranie pakietu musi byc potwierdzone a zeby tak bylo upload musi byc odpowiednoi duzy zeby nadazyl z wysylaniem potwierdzen. Wiec choc bys mial nie wiadomo jaki download to sie bedzie dusil bo ci modemik nie nadozy wysylac. Przy duzej ilosci danych rachunek za zwrotne bedzie dosyc duzy. A i nic nie pograsz na takim. Serwa tez nie zalozysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 mnie najbardziej w tej reklamie rozwalil fakt mozliwosci wykorzystania jako lacze zwrotne telefonu GSM :D nie wiem kto to wogule wymyslil ;) dopiero wtedy byly by rachunki z kosmosu...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...