k9pa Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Kurcze ludzie .... HELP !!! Szukam płyty i nie wiem co wybrac. Czy Epox`a 8RDA2+ czy 8RDA3+ ?? Normalnie juz mam kręćka :-). Szukam czegos w cenie ok 400 zł i to jest mój wybór. Tylko ze nie ostateczny ;p Juz mi sie nie chce myśleć i prosze o pomoc w wyborze :D THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k9pa Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a co.... taka dobra ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a może poprostu 8rda+ ;] też jest dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k9pa Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 tzn I need FW !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k9pa Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no spoko moze tam tez jest ale nie ma SATA no kurcze wydaje mi sie ze obie są lepiej wyposarzone od + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 no to bierz 8rda3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 8rda3+ bierz bo JEST TAKA DOBRA :] sam bym lyknol gdyby byly na rynku kiedy ja kupowalem swoja plyte :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan7775 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 8RDA3+ to dobry wybór. Miałem obydwie te płyty i uwierz mi wiem co mówię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...