Robi25 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Mały problem jeżeli chcę otworzyć plik video przy pomocy subedita w większości razy nie udaje mi się to za pierwszym razem, muszę kilka razy zresetować subedita i film wreszcie pójdzie, na innych odtwarzaczach nie ma takiego problemu. Czy może ktoś wie jak to naprawić, problem zapewne jest w ustawieniach ffdshow albo subedita. (zainstalowane kodeki XviD-1.0-RC3-29022004, ffdshow-20040227 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Przeciez jest już taki topic !!! : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=64007 grrr :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 film sie odpali po 3cim razie :( btw. uzywam cinemaplayera15.b10 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Przeciez jest już taki topic !!! : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=64007 grrr :x :evil: a czy tam jest odpowiedź na moje pytanie ??? jest tam tylko wspomniane ale nikt się nie wypowiedział na ten temat i nie było stwierdzenia że tego się nie da zrobić ani nie było że nie wiemy jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a czy tam jest odpowiedź na moje pytanie ??? jest tam tylko wspomniane ale nikt się nie wypowiedział na ten temat i nie było stwierdzenia że tego się nie da zrobić ani nie było że nie wiemy jak to zrobić To nie powód żeby zakładać nowy temat. Trzeba było tam się zapytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...