Mikeb Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Co wy na to, zeby wrzucic taki radiator na mx 440 128bit agp X4?? A moze taki starczy??? Obecnie mam baardzo maly cooler w zlotym kolorze, z glosnym wentylem.. Wiem, ze bylo pisane juz o pasywnym chlodzeniu, ale spieszy mi sie. Musze sie zdecydowac jutro w nocy najpozniej a w piatek rano zakupic.. Nie chodzi mi o zadne kombinowanie z radiatorami od procow itp. nie mam na to czasu.. Poprostu napiszcie, czy mi sie gpu nie spali ;) i doradzcie, eksperci, czy moze starczy ten mniejszy.. Nie krece tej grafy - jest ona na kompie brata ;PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 wystarczy byle jaki cooler od pentium .ja mam od celerona i smiga i mam grafik podkrecona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeb Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Noo spoko :) ale mi chodzi o to, zeby bylo pasywne chlodzenie.. Dostalem rozkaz od starszej, zeby cos zrobic z "wyciem" komputera :P A, ze w piatek uderzam na chate - wykombinowalem te 2 powyzsze mozliwosci :D ATLON : a jaki ma wymiar twoj cooler? Bo rozumeim, ze przez wyraz cooler rozumiesz radiator + wentylator??? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Spoko ten drugi wzupełności wystarczy. Mam taki na mojej grafie od 2 miechów i nie mam problemów. Nie jest on nawet taki goracy.Poszukaj na allegro jest tanszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 no chodzilo mi o sam radiator bez wiatraczka jestem troche napity wiec sam rozumiesz ale radiator jest ino cieply Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeb Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 jestem troche napity :D Spoooko :D OK.. Juz znalazlem to czego szukalem Dzieki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 polecam wszystkim: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20948006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvester of Chaos Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Przymierzam się własnie do wyciszenia mojego GF4 440 i zastanawiam się nad przykręceniem mu NB37J. Czy nadmuchu w zamkniętej budzie da rade ? Czy mam walczyć z klejeniem jakiegoś starego radiatora athlonowego co wyjdzie w podobnej cenie. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian eS. Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Co wy na to, zeby wrzucic taki radiator na mx 440 128bit agp X4?? A moze taki starczy??? Obecnie mam baardzo maly cooler w zlotym kolorze, z glosnym wentylem.. Wiem, ze bylo pisane juz o pasywnym chlodzeniu, ale spieszy mi sie. Musze sie zdecydowac jutro w nocy najpozniej a w piatek rano zakupic.. Nie chodzi mi o zadne kombinowanie z radiatorami od procow itp. nie mam na to czasu.. Poprostu napiszcie, czy mi sie gpu nie spali ;) i doradzcie, eksperci, czy moze starczy ten mniejszy.. Nie krece tej grafy - jest ona na kompie brata ;PP Stary temat, ale... wrzuć jakies fotki grafy z Zalmanem bo którys tez kupuje na GF 2 MX-200. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...