Skocz do zawartości
Mikeb

Zalman ZM-NB47J na GF4 MX 440

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy na to, zeby wrzucic taki radiator na mx 440 128bit agp X4?? A moze taki starczy??? Obecnie mam baardzo maly cooler w zlotym kolorze, z glosnym wentylem..

Wiem, ze bylo pisane juz o pasywnym chlodzeniu, ale spieszy mi sie. Musze sie zdecydowac jutro w nocy najpozniej a w piatek rano zakupic.. Nie chodzi mi o zadne kombinowanie z radiatorami od procow itp. nie mam na to czasu..

Poprostu napiszcie, czy mi sie gpu nie spali ;) i doradzcie, eksperci, czy moze starczy ten mniejszy.. Nie krece tej grafy - jest ona na kompie brata ;PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noo spoko :) ale mi chodzi o to, zeby bylo pasywne chlodzenie.. Dostalem rozkaz od starszej, zeby cos zrobic z "wyciem" komputera :P A, ze w piatek uderzam na chate - wykombinowalem te 2 powyzsze mozliwosci :D

ATLON : a jaki ma wymiar twoj cooler? Bo rozumeim, ze przez wyraz cooler rozumiesz radiator + wentylator???

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przymierzam się własnie do wyciszenia mojego GF4 440 i zastanawiam się nad przykręceniem mu NB37J. Czy nadmuchu w zamkniętej budzie da rade ? Czy mam walczyć z klejeniem jakiegoś starego radiatora athlonowego co wyjdzie w podobnej cenie. Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy na to, zeby wrzucic taki radiator na mx 440 128bit agp X4?? A moze taki starczy??? Obecnie mam baardzo maly cooler w zlotym kolorze, z glosnym wentylem..

Wiem, ze bylo pisane juz o pasywnym chlodzeniu, ale spieszy mi sie. Musze sie zdecydowac jutro w nocy najpozniej a w piatek rano zakupic.. Nie chodzi mi o zadne kombinowanie z radiatorami od procow itp. nie mam na to czasu..

Poprostu napiszcie, czy mi sie gpu nie spali ;) i doradzcie, eksperci, czy moze starczy ten mniejszy.. Nie krece tej grafy - jest ona na kompie brata ;PP

Stary temat, ale... wrzuć jakies fotki grafy z Zalmanem bo którys tez kupuje na GF 2 MX-200.

Z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi