Mac102 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Witam, mam pytanie. Nie ukrywam , że trafiłem na dośc kiepską serie tych bartków. Ma zablokowany mnożnik itd. Ale nie o to mi chodzi. Problem polega na tym, że po podkreceniu z napieciem 1.85V chodził mi jakiś tydzień. Meczylem go prime itd. Teraz po ok 10 min ,wyłącza mi sie komp i wyje syrena na płycie. Jaka może byc przyczyna? Podejrzewam, że nie służy mu to napiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ehhhhh, fajnie by bylo jak bys podal wszystkei komponenty kompa. Np.: jakia masz zasilke ? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 sprawdz temerature i napiecia, zobacz co masz monitorowane i ustawione na wylaczanie kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Mode Com 350 DF - zasilałka, pamieci noname Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a jak trzyma napiecia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 +5V - 4.97V +12V - 11.98V -12V - -12.77V -5V - -4.99V 3.3V - 3.54V ps. co to jest w soft III menu: cpu over temp protect? Bo chyba to jest przyczyna mojego problemu, jak ustawie to na 75st, to sie komp wyłącza, na 90 jest ok [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 :lol: hehe, temp. proca Ci do 75 C podchodzi i Ci bios automatycznie wyłącza kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 i tu jest właśnie mały wałek bo bios pokazuje mi zaraz po retarcie temp procesora w okolicach 50 st, możliwe ,że wałuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Masz abita, nie dziw się że temperatury z księżyca :] Ale na wszelki wypadek sprawdź czy dobrze chłodzenie siedzi i czy pasta jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 jeszcze jedna rzecz, w pc healt status,ostrzeganie mam ustawione na 65st,a wyłączanie na 70, wiec nie wiem o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...