hal_9k Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Proste pytanko, Jak testowaliście swoje nagrzewnice. Czy robiliście to na zasadzie wlewamy wodę i czekamy może coś nakapie, czy też ciśnieniowo - jeśli tak to jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 1) Było :D 2) Ja najpierw dmuchałem i na wyczucie czy nie ma dziur, potem podłączyłem do wc (po wyczyszczeniu) i już wiedziałem że jest szczelna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Pod wode i dmuchac i szukac bąbli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 zatkac jeden wlot drugi podlaczyc do kopresora patrzec ile sie powietrza zmiesci :twisted: powtorzyc 2x i miec 100% pewnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 byćmoże rzeczywiście było bo taki temat... ale nie wiem dlaczego męcząc się wcześniej przez prawie godzinkę nic nie znalazłem :) Dzieki :) i sorki w takim razie za Dublowanie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 zastostosowac zawory gazowe na końcach ,zrobić próżnie i stacja manometrów sprawdzać ciśnienie :D a tak na serio to z jednej strony zatkać a z drugiej dmuchać ,nagrzewnice włożyć do wody i patrzeć czy powietrze sie uwalnia ,jak nie to jest ok. W WC nie ma takich ciśnień taki sposób styka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...