MacieX Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 elo masakra, kupiony tunerek tv ... wszystko do jakiegos czasu bylo ladnie i slicznie az nagle wywalilo blad. Ostatecznie zrobilem dzisiaj reinstalke (sys. 4godz.) no i na czysty dysk instaluje softa od TUnera (Win Fast TV 2000 XP Expert) i co widze ... to samo-dokladnie to samo winda rzuca bledem BŁAGAM... niech ktoś pomoże bo widze ze 300zł. poszlo w bloto [sorx ze tutaj jest ten temat] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a inne programy chodza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Cytat [sorx ze tutaj jest ten temat]sorx, ale tu nie jego miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 czemu w bloto. zawsze mozesz zrobic jakis sliczny crashtest; hihi; w ostatecznosci oddaj na gwarancje; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 moj kolega ma ten sam tuner...i tez mial z nim problemu...błedy krytyczne itp.........jedyne co moge ci doradzić....to aby nie instalował zadnych sterowników.......ustaw aby nie monitorowal pojawiania sie nowego sprzetu potem tylko zainstaluj program JTV w wersji 12.3 PL.....on ma sterowniki już w sobie.....po instalce.....ustaw jaki masz tuner.....itp.....polecam ten program bo obraz jest bardzo dobry.......posiada... TV Guide.....Teletekst......sterowanie pilotem i mase innych bajerów.....naprawde moge go polecić.......powinno wszystko spoko chodzic.....a co do obrazu to bedziesz zadowolony Pobieranie http://jtvhost.narod.ru/en/files.html Plugin z TV Guide http://sebus.p5.org.uk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 po 1. dzieki kucyk - liczyłem na przekierowanie (no ale gdyby nie ja to moder roboty nie ma) po2. phranzee - wszystko chodzi po3. paolowawa - dzieki wielkie za tutoriala :P ... przydało się i nawet raz winfast tv odpalił i mogłem oglądać TV ! ale to było do czasu przełączenia na radio i ponownego wskoczenia na TV ... znowu wywaliło błąd. Tak już zostało. Myślałem że ciągnąc z tej samej kopii systemu (cishaaa) plik ole32.dll od kumpla coś to da (wywoluje blad) no ale [gluteus maximus] przekonalem sie ze nic z tego. Szybki skok na Milenijną szmatę - instalacja ... i działa tylko że wcześniej robiłęm to samo i na obu systemach nie dzialalo ... nie wiem co jest w kazdym razie na ME dziala na XP nie ! --- tak wlasnie XP pokazuje jakie to brzydkie bydle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 JTV jest dobry tylko do ogladania TV.......zaczyna wariowac jesli wylaczasz i wlaczasz.....przełaczając z radiem...........tak wiec albo tylko JTV i ogladanie TV......albo inny software do TV i słuchania Radia JTV jest o tyle dobry ze mozna na nim dzialac bez instalacji karty.....jesli wtedy sie krzaczy to napewno koflikt sterowników można wykluczyć.....Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 do tv polecam dscaler, radio jak juz sluchalem to na borg'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Cytat do tv polecam dscaler, radio jak juz sluchalem to na borg'u phranzee ma racje.....ale dscalera terzeba poprostu lubic.....program jest bardzo dobry...swietna jakosc obrazu.....ale ja mając wgrane oba...wybralem Jtv.....moze dlatego ze ma TVGuide....a moze dlatego ze bardziej przypadl mi interfejs i obsługa.........w kazdym razie dcaler tez powinien ci sie spodobac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 1. Poprzekładaj karty w portach PCI - czasem się tak trafi, że tuner chodzi ok 2. Jak nie pomoże to wyłącz ACPI (jak ci na tym nie zależy oczywiście) a wtedy JTV będzie chodzić ok i inne też - tak jest przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...