xan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Mial ktos z was moze ta karte: MINT GeForce4 TI4200 128MB TV/ DVI/ AGPx8 OEM? http://www.action.pl/products/product.php?prid=20223 . KUmpel chce ja kupic , a ogolnie znalezc GF4 nowego jest bardzo ciezko , a jak widzicie to MInt . Wiec dajcie znac jak z jakoscia obrazu i wydajnoscia , i czy warto ja kupic . Jezeli macie jeszcze jakis sklep gdzie sa GF Ti za dobra cene to dajcie znac . Z gory dzieki za pomoc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 mint : słabo się zwykle kręcą, kiepska jakość obrazu choćchłodzenie wygląda dobrze. jeśli ma taktowanie minimum 250/513 to może być. jednak wolałbym leadteka używanego, był na forum taki co szedł 320/620 MHz za 400zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A Prolink FX5600XT 128 bitow szyna ? Sorka za takie pytania durne , ale akurat karty grafiki mnie wogule nie interesuja , a to dla kumpla tak do 450 zl . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A Prolink FX5600XT 128 bitow szyna ? Sorka za takie pytania durne , ale akurat karty grafiki mnie wogule nie interesuja , a to dla kumpla tak do 450 zl .Odpada. GF4 o niebo lepszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dzieki jzu sobie forum przeszperalem :) . Na allegro jest Abit Ti 4200 ale ma 64 MB pamieci nie za malo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dzieki jzu sobie forum przeszperalem :) . Na allegro jest Abit Ti 4200 ale ma 64 MB pamieci nie za malo ?? Wystarczy, czym mniej tym lepiej, będą się lepiej kręcić 8) Może lepiej łyknąć tą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21875975 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 OK tyle ze gwarancji nie bede mial :( , a na tego minta rok . I na forum nikt nie ma chyba tej karty wiec kiepawo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Nie no jasne, lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> z gwarą. Ten Abit według mnie wcale taki zły nie będzie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 od tego 5600xt to 5200 ultra jest szybsze:) a mint to straszne goofno mialem 2 karty minta i byly badziewne na tv oucie jakies paski dupne pamieci itp itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 mój mint mx440se 64 bit poszedłz 250/266 na 460/410 więc nie wiem czy aż tak złe pamięci miał. ale jakośćjest bardzo kiepska, nie warto kupować. pamiętam że ardki 9700 od minta ładnie się jarały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Kurde do 450 zl sam szajs . Do 500 zl kupie jakiegos radeona porzadnego ??? NP mam cos takiego XPERTVISION ATI 9600LE 256MB TV,DVI (128b) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 to jest jeszcze gorszy szajs.. juz lepiej 9500 : ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 wiesz z takich kart ala "tania karta" to mialem ostatnio gainwarda 5200 tego 1 z 128bit i chodzil powiedzialbym calkiem przyzwoicie bez zadnego krecenia wycisnolem z niego ok7.5k w 3dmark2001se A na zdrowy rozsadek kup cos uzywanego bo TO SIE NIE PSUJE a pozadny 4200 zmiecie wszystko z powierzchni 3dmarka w tej cenie :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...