Volcano7 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Witam. Mam problem z podlaczeniem tego coolera tak aby dzialal regulator predkosci. Wentylator chodzi caly czas na max obrotach i ejst to troche ucialiwe dla uszu. Czy moglby ktos opisac w ktore z gniazd Fan1, Fan2, Fan3 wklada sie ktora wtyczke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 wtyczke od wiatraka wklada sie w przelotke ktora sie podlacza do plyty .ta przelotaka regulujesz obroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volcano7 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A czy moglbys podac jakie kolory maja kabelki ktore podlacza sie do przelotki? Ja podlaczylem czarno-czerwony ale nadal nie moge regulowac predkosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ta przelotka to zwykly fan mate wciska sie w nia wtyczke od wiatraka ma to 3 stopniowa regulacje. ja zamiast tej od v7+ uzywam od zalmana ma plynna regulacje obrotow wiec mozna dolkaldnie se ustawic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...