Skocz do zawartości
el Tomasso

Monitor LCD NEC 1701 17"

Rekomendowane odpowiedzi

widzialem 1701 w Mediamarkt i nic mu nie brakowalo, a pixele byly wszystkie :) qmpel ma Neca z USA - dostal innego niz ogladal w sklepie na wystawie i nie sprawdzal i jest perfect :)

jak przy zakupie nie ma bad pixeli to szansa ze pozniej cos wyskoczy jest niewielka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Egzemplarz, ktory ogladalem w sklepie (ostatecznie wzialem iiyame...) budzil mieszane uczucia. Z jednej strony smuzenia nie dalo sie zaobserwowac, jak przystalo na matryce 16 ms i to jest bardzo duzy plus. Jednak z iinymi sprawami juz nie bylo tak wesolo, najbardziej rzucily mi sie w oczy bardzo wyraznie swiecace krawedzie ekranu. Jakies swiecenie wystepuje pewnie w kazdym monitorze LCD, jednak w tym wydawalo sie wieksze, niz w innych. I jeszcze estetyka - ten monitor jest po prostu brzydki ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam się zastanawiam nad kupnem, biorę pod uwagę tylko NEC'a. Widziałem kilka monitorów LCD tej firmy, miałem okazję na nich popracować, dla mnie rewelka. Kasy jeszcze brakuje.....

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za posty

Mniej wiecej mam juz zdanie na temat tego sprzetu istnieje jeszcze tylko jedna kwestia mianowicie gwarancja - i tak zanim kupie to pewnie przeczytam gwarancje w sklepie- jesli ktos juz to przeszedl to prosilbym o streszczenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi