The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jak ustawic Siemensa M55 aby pokazywalo mi pod nazwa sieci: -Miejsce nadajnika (np. w 3210 pokazyywalo mi Rzeszow ;)) -Koszty (ile kasy zostalo na karcie - wnerwia mnie wchodzenie do opcji...) czy da sie to zrobic? thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 - poszukaj w telefonie opcji "informacjie o sieci" - w simlusie powinna suma byc widoczna na ekranie bez zadnych ustawien w telefonie, to nie wiem co jest z tym siemensem (pewnie jakas funkcje trzeba wlanczyc w telefonie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 w info o sieci to mi pokazuje tylko jakie mam sieci do wyboru i tyle na 100% nie pokazuje sie od razu, wiem ze w SL45i nie mozna bylo tego wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Tez mam M55 i nie mam pojęci jak to uruchomic, ma ktoś jakiś pomysl :?: Czy C35i ma taka mozliwośc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Do wszystkich zainteresowanych właścicieli M55 : Jednak da sie to zrobic, na M55 wystarczy tylko wpisac odczyt kanalu 50 i wszystko zaczyna dzialac Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 To dziala nie tylko do m55 tylko do wszystkich telefonow ktore maja mozliwosc odczytu wiadomosci sieciowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 napiszcie gdzie to dokladnie wpisac bo nie moge tego znalezc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 W sl45i jest to w menu Wiadomosci/Kanaly informacyjne. Jak to jest w innych nie wiem ale mozliwe ze jest to cos zblizonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 The_Structor wykorzystam Twoj watek :) Opowiedz mi o tym telefonie. Jak sie spisuje, czy to Twoj pierwszys siemens ? Jezeli nie to jak bys go porownal do poprzednika (jakiegokolwiek) ? Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 napiszcie gdzie to dokladnie wpisac bo nie moge tego znalezc :oops:W M55 jest tak wiadomosci -> ustawienia -> uslugi CB -> i tu zaznaczasz 'kanaly' oraz w 'liscie tematow' wpisujesz nowy kanał własnie 50 nazywasz go dowolnie, ewentualnie zaznaczasz jeszcze 'auto wyswietlanie' i po wszystkim. W C35i tez da sie do uruchomic, :D podobie jak wyzeje odpowiednia opcja znajduje sie (z tego co pamietam) w menu 'Wiadomosci' (SMS) i podmenu 'Kanały informacyjne'. W C60 tak samo jak w M55. Miłej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Moze ktos inny mi o nim opowie ? Najlepiej porownujac do innych telefonow Siemensa starszych typow lub ew. do innych tel. w tej samej klasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 No wiec co moge o tym telefonie napisać? Postaram sie robic w miare mozliwości porownanie do siemensa c35i i c60, no wiec zaczynajmy :) -Czas ciagniecia na bateriach srednio 4-5 dni, jesli sie wylaczy swiatełka i inne bajery do 7 dni moze wzrosnąc ale po co wyłaczać :), w C60 zwykle około 7 dni, w c35i około 5 dni. -Na plus telefonu mozna zaliczyc duża liczba aplikacji i opcji w telefonie o wiele wieksza niz w C60, min dobry kalendarz, organizer itp, c60 jest pod tym wzgledem mocno okrojony. -Kolejnym plusem jest oczywiscie świetny wyglad telefonu, odrózniajacy go od innych na rynku, choc ja ostatnio poszukuje wersji czarno-srebrnej(białej) (widział ktoś taki w Polsce?) -Jedna z wiekszych wad telefonu jest brak podczerwieni i/lub bluetootha, wiec trzeba sie zaopatrzyc w kabelek (cena 20-30zł na COM) potem mozna swietnie zarzadzac całym telefonem przez kompa, dzwonki, gry, aplikacji a nawet wykorzystywac jako modem. No i to bybyło na tyle, jesli ktos ma jeszcze jakes pytanie o M55 to chetnie odpowiem. Wszelkie informacje techniczne mozna znalesc na stronie producenta, mozna tam rowniez porownac poszczegolne modele siemensa ze soba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...