hydor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Witam Jaka chlodnice najlepiej kupic, aby byla a) cicha; B) wydajna; c) tania? Do wyboru mam * nagrzewnica od kadeta - nowa ok. 120 PLN + wiatraki (potrzebne? mam durona 1300); * chlodnica MCS alu mala - ~130 PLN; * chlodnica MCS miedziana mala - ~150 PLN; * Black Ice Pro - 229 PLN (!!) + wiatraki (potrzebne?); Jakie macie doswiadczenia w tym temacie? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/search.php Temat nagrzewnic/chlodnic byl juz kilkanascie razy poruszany. Wystarczy poszukac. PS: ja bym bral albo kadeta ( bo sam mam.. tylko ze ze szrotu :/ ) albo black ice pro. Chlodnice z mcs sa malowydajne. Na kazda chlodnice potrzebne sa wentyle! Dobrze jest gdy mamy tez shrouda do wentyla... ale o tym wszystkim mozesz poczytac..... w wielu tematach znajdujacych sie na tym forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 raczej kilkaset razy :) moje typy w kolejnosci 1) lada 2) BlacIceExtreme 3) Kadet ale to moje typy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Witam Jaka chlodnice najlepiej kupic, aby byla a) cicha;jak cos nie mechanicznego moze byc glosne? B) wydajna;c) tania? To niestety sie wyklucza Jakie macie doswiadczenia w tym temacie?Co niektorzy naprawde duze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...