Bartek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 panowie kupiłem nowy sprzęt p4 2,8 ht abit is7 radek 9700 reszta standard nic na razie nie krecone wyniki w 3d markach 01 14800 03 4500 ciacha mi sie nfs un w max ant x2 i anizo 8 czy to mozliwe???? sprawdzałem na różnych sterach dawniej miałem nvidie wiec w sterach do radka jestem troche zielony no jak pomożecie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 a kolega robil format po odinstalowaniu nvidii? hm? formatowac partycje systemowa!! odmaszerowac!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No formacik musi byc. Jesli chodzi o 3dmark to mysle ze wyniki normalen to przeciez nie jest R9700pro ale z tym nfs to cós jest nie tak. Zawsze mozesz troche podkrecic radka Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Format po podstawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 panowie az takim lolkiem to jeszcze nie jestem jasne ze format był ale z nfsem mnie zatkało moze patcha instalnąć co? sugestie jakiekolwiek needed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 kurde , ciezka sprawa zatem. tez mialem takie szopki. detale na low i fps dochodzilo do 20:( zadnego aa czy fsaa:/ 1024x760... [r9700@418/310] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 no to ładna lipa a tak w ogóle to jakie stery do tego radka? bez anizo i aa nfs chodzi ok pomocy please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja mialem omegi 4.1 jak mi sie takie szopki dzialy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 więc jakie stery instalnąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 4.2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 zainstalowałem xp po formacie catalysty 4,2 i dalej w need underground nie da sie grac przy aa4 i anizo16 hmmm naprawde nie wiem co robic wydaje mi sie ze na tym sprzecie powinno chodzic płynnie wyniki w 3d marku ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ciakawe bo ja na tym co w podpisie grałem w nfs:u na smooth vision na 4 ustawionym i żadko się przycinał, a na 2 to spoko bardzo żadko przycinka jakaś, a w zasadzie zwolnienie fps do 20 mniej wiecej. Poprubój ze sterami różnymi... ja jaden na catalystach 4.2. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Mialem ten sam bajer :) NfsU na catalystach 3.1 chodzil loozacko, zainstalowalem catalys 4,1 i zonk, dlatego proponuje v3.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 A ServicePack do płyty instalowałeś? Ważne. I ustawienia w biosie. Czasami pomaga wyłączenie FW-FastWrites. Co do sterów to Omega na ostatnich Catalystach. Śmigają extra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Najciekawsze jest to ze wsio jest ok do momentu włączenia aa niewazne ile 2 czy 4x mozna włączyc anizo x16 rozdzialke 1600x1200 i smiga ok ale z aa ciacha sie jak nic nie wiem gdzie szukac przyczyny nic nie dziala..... moze directx cos nie tak mam 9.0b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Najciekawsze jest to ze wsio jest ok do momentu włączenia aa niewazne ile 2 czy 4x mozna włączyc anizo x16 rozdzialke 1600x1200 i smiga ok ale z aa ciacha sie jak nic nie wiem gdzie szukac przyczyny nic nie dziala..... moze directx cos nie tak mam 9.0b Wylacz motion blur i light trails i bedzie smigac z AA (AA nie dziala z tymi efektami :idea: -przypatrz sie dobrze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Najciekawsze jest to ze wsio jest ok do momentu włączenia aa niewazne ile 2 czy 4x mozna włączyc anizo x16 rozdzialke 1600x1200 i smiga ok ale z aa ciacha sie jak nic nie wiem gdzie szukac przyczyny nic nie dziala..... moze directx cos nie tak mam 9.0b Wylacz motion blur i light trails i bedzie smigac z AA (AA nie dziala z tymi efektami :idea: -przypatrz sie dobrze) Niesamowite... ale chodzi wszystko ok. serdeczne dzięki wszystkim especially U :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...