Marrcin Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Czy ktos z szanownych forumowiczow uzywa tego dyku ?? Chcialbym poznac opinie, gdyz wlasnie go zamowilem. Przedewszystkim zalezy mi na ciszy no i szybkosci....... Dokladny link do dyku: http://sklep.age.pl/opis.php?m_kod=HD___SA...SAMSP0612N___36 Mysle, ze ta cene to wiekszego i szybszego nie dostane. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ma midentyko model i nie zamienię go na żaden inny. szybki jest, ktośtestował hdtach'em i wyniki były super. a cichy jest niesamowicie bo żeby usłyszeć jak się kręci muszę otworzyć obudowę i przyłożyć ucho żeby usłyszeć jak się talerze rozkręcają, później już nic nie słychać. dodatkowo programikiem można ustawiać czy ma być szybszy czy cichszy :) 3 opcje są. no i 3 lata gwarancji PRODUCENTA więc nawet ja ksklep zniknie to masz :) acha, i w ogóle sie nie grzeją. mój, mimo zerowego przepływu powietrza koło dysku ma 34*C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcin Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 dzieki :D o to mi wlasnie chodzilo........... teraz tylko czekac na paczke :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcin Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a moze mi jeszcze ktos udzielic informacji, ktorym programem sprawdzic obecna temp. HDD........... speed fan za cholere nie chce podac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 http://members.lycos.co.uk/pawelkuszneruk/...til_samsung.exe <--- nie klikaj na link, spopiuj go w okno adresowe IE. umieściłem na moim FTP'ie. działa spod dosa. zdaje mi się że aidą sprawdzałem teżale nie mogę znaleźć, pewnie mi się porąbało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcin Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 dziwna sprawa.......... program w ogole nie chce wykrywac mojego dyku... moze potrzebna jakas nowsza wersja ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...