spiderman6666 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Udało mi się namówić wczoraj kilka osób do dołączenia do naszego zespołu a są nimi DJCamel i Aurigia :D :D pozdrawiam i życze szybkiego liczenia wu oraz ciekawej rywalizacji w naszym teamie :twisted: :twisted: ps jeszcz dziśaj albo jutro zasiliąnas conajmniej 2 osoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 No to witamy nowych i zapraszamy do ostrego liczenia !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Udało mi się namówić wczoraj kilka osób do dołączenia do naszego zespołu a są nimi DJCamel i Aurigia :D :D pozdrawiam i życze szybkiego liczenia wu oraz ciekawej rywalizacji w naszym teamie :twisted: :twisted: ps jeszcz dziśaj albo jutro zasiliąnas conajmniej 2 osoby :) spoko spadłem o 1 miejsce przez to ale mówiłeś że do ciebie dołączą więc fajnie że nie dołączyli tylko osobno będzie większa konkurencja na przodzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witamy! Proszę liczyć szybko i dużo. ;) BTW. JB, popraw sobie url'a w podpisie. :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjCamel Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Udało mi się namówić wczoraj kilka osób do dołączenia do naszego zespołu a są nimi DJCamel i Aurigia :D :D pozdrawiam i życze szybkiego liczenia wu oraz ciekawej rywalizacji w naszym teamie :twisted: :twisted: ps jeszcz dziśaj albo jutro zasiliąnas conajmniej 2 osoby :) Hi All! A mi udalo sie bez wiekszych problemow dolaczyc do team'u Tweak.pl. Z tego miejsca serdecznie witam szanownych forum'owiczow i tych wszystkich co szukaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Udało mi się namówić wczoraj kilka osób do dołączenia do naszego zespołu a są nimi DJCamel i Aurigia :D :D pozdrawiam i życze szybkiego liczenia wu oraz ciekawej rywalizacji w naszym teamie :twisted: :twisted: ps jeszcz dziśaj albo jutro zasiliąnas conajmniej 2 osoby :) Hi All!witamy żeby tak wszyscy nowi zapisywali sie na forum i pisalu tutaj to by bylo gites bambites :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Dzisiaj dołączyłdo nas Lukasz Szulczynski i Manhattan & Co. Witamy w teamie i życzymy szybkiego liczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a ja jestem w seti od 2001 ;P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a liczysz z nami??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a ja jestem w seti od 2001 ;P hehe a liczysz z nami???liczy (91 pozycja) witamy :D jest jeszcze jeden nowy "blurek" - 141 pozycja. rowniez witamy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ja tam sam licze a nie w 10 kompow na jednym koncie :P ale niedlugo chyba dozuce do mojego konta xp2000 i celka 1100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ja tam sam licze a nie w 10 kompow na jednym koncie :P ale niedlugo chyba dozuce do mojego konta xp2000 i celka 1100 :) to zatrudnij kumpli niech pomogą :twisted: z tego co wiem orócz mojego konkursu szykują się kolejne na najbliższe miesiące więc chyba warto :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 a jakie sa warunki wygrania ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja nie moge sciągnać tych plików, zeby zacząc sie w to bawić... 910 bajtow/s i koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 a ustawiles wszystko tak jak tam jest napisane ? albo sproboj przez jakiegos innego klienta www.skynet.com.pl/~rzeznia/oseti_n_buf_hide.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Juz ustawiłem dość dawno wszystko i licze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Juz ustawiłem dość dawno wszystko i licze ;)na pewno :?: ciagle 0 WU na koncie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Witam, dołączyłem dzisiaj ale będę starał się liczyć min 18 h dziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Miło nam wszystkim to słyszeć ;) Ale żeby nie było syndromu [Van Zan] ;) Pozdrawiam i powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Witam, dołączyłem dzisiaj ale będę starał się liczyć min 18 h dziennie.widze 1 WU na koncie :plum: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No to miłe dobrego początki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Jestem z Wami! Nareszcie! już mam 70% mojego pierwszego WU! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Jestem z Wami! Nareszcie! już mam 70% mojego pierwszego WU!mam nadzieje ze na tym sie nie skonczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Trzymamy kciuki Panie Macku! Oby sie pan i reszta nowych nie zniechecala! Liczy sie wytrwalosc my Czyli Bydgoszcz Team juz po 6 miesiacach liczenia doszlismy wlasnie do 10 ego miejsca.!!! A moze ktos chce liczyc z nami? Bo dalej juz sami sie nie przebijemy no moze jeszcze ze 2 miejsca! Chetnych zapraszam na priv lub email kris75@poczta.fm Pozdrawiam i Zycze Wesolych i Spokojnych Swiat no i owocnego liczenia przzez Swieta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Trzymamy kciuki Panie Macku! Oby sie pan i reszta nowych nie zniechecala! Liczy sie wytrwalosc my Czyli Bydgoszcz Team juz po 6 miesiacach liczenia doszlismy wlasnie do 10 ego miejsca.!!! A moze ktos chce liczyc z nami? Bo dalej juz sami sie nie przebijemy no moze jeszcze ze 2 miejsca! Chetnych zapraszam na priv lub email kris75@poczta.fm Pozdrawiam i Zycze Wesolych i Spokojnych Swiat no i owocnego liczenia przzez Swieta! Dzięki za dobre życzenia! Już mam 2 kompy, 1 Wu wysłany, liczone 2 następne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 A ile czasu liczy ten Athlon64 jedną WU bo w kalkulatorze Spy jeszcze tego cuda nie ma. Mój Bartek 2500+@3150+, liczy - 2h 20min 3,98TF Durak 1920, liczy - 3h 30min 4,09TF Pozdrawiam i Życzę wszystkim członkom SETI@Tweaka wesoły i szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy UpDate Na trochę ciekawość swą zaspokoiłem tu widć że 1 jednostka została policzona 2h 04min pięknie bardzo pięknie małe O/C i można zejść poniżej 2h ładnie to by wyglądało :D http://setiathome.berkeley.edu/fcgi-bin/fc...name=Tweak%2Epl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 panowie, dolaczylem do was! oprocz kompa domowego (b2500@3200), zainstalowalem w pracy (p4 2.4). oba dzialaja prawie 24/7. moze uda sie jeszcze na kompie siostry wcisnac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 panowie, dolaczylem do was! oprocz kompa domowego (b2500@3200), zainstalowalem w pracy (p4 2.4). oba dzialaja prawie 24/7. moze uda sie jeszcze na kompie siostry wcisnac :D witam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 a ja chciałem powitać wszystkich liczących w forest kila zbila and przyjaciele TEAM,,, koledzy bardzo ochoczo zareagowali na moje wezwanie, nie dosc ze szybko przybieramy "na masie" to i liczymy swoje :-] za 4 dni pewnie przebijemy się do pierwzej setki :-) tutaj strona naszego teamu z lista czlonkow :-D mam nadzieje ze bedziemy tu witac coraz wiecej userow :-D Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A ile czasu liczy ten Athlon64 jedną WU bo w kalkulatorze Spy jeszcze tego cuda nie ma. Mój Bartek 2500+@3150+, liczy - 2h 20min 3,98TF Durak 1920, liczy - 3h 30min 4,09TF Pozdrawiam i Życzę wszystkim członkom SETI@Tweaka wesoły i szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy UpDate Na trochę ciekawość swą zaspokoiłem tu widć że 1 jednostka została policzona 2h 04min pięknie bardzo pięknie małe O/C i można zejść poniżej 2h ładnie to by wyglądało :Dhttp://setiathome.berkeley.edu/fcgi-bin/fc...name=Tweak%2Epl Przez ten czas ciągle chodziłem po necie, w tle Antyvirus, jabber, ATI, sterowanie drukarką. Więc przy żadnym użyciu pewnie wyjdzie 1:55 h... ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...