kazik2000 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Witam! Szukam jakiś stron do tematu: Rola polskiego filmu dokumentalnego i jego wpływ na człowieka w PRL :twisted: Słowo, potrzebne mi sa materialy na ten temat, a ja albo nie umiem szukac po sieci, albo mam jakies zle informacje. Moze ktos z forumowiczow spotkal sie z takim tematem gdzies w necie, ewentualnie pomoze mi naswietlic kierunek gdzie mam sie udac zeby to znalezc. W necie jest jakis jeden szczatkowy esej, a mi chodzi o konkrety (nawet e-booki moga byc :wink: ) Z gory dzieki za pomoc. PS: A moze jest gdzies jakies forum tego typu :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Może to ci w czymś pomoże: http://polskaludowa.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 respect za linka, ale o filmie to tam nie ma za wiele :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...