wróbel Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Problem w tym że nie dokonca wiem co oznacza ''Power/Aux Temperature -czego to temperatura :?: bo podskakuje mi ona czasem aż do 72 stopni 8O (na procku nie przekracza 50) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 temperatura w zasiłce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 :arrow: Oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matroks Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a gdzie to jest bo nie mogę znaleźć ?... chętnie się dowiem jak ciepło tam mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...