Slayer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Mam problem ze zmianą biosu...wygląda mi to na podobny motyw, jaki był u mnie w Radeonie 8500 :? Jest jakieś zabespieczenie biosu na tych płytach, że nie można standardowo ingerować w bios?!! Jakiś Jumper..no nie wiem- w instrukcjii jest jakaś bzdura- by zmienić bios i zasięgnąć więcej informacjii trzeba przejść na stronę taką i taką a tam wała- nic o zmianie biosa nie ma. Wchodzę na str. producenta, opis mam, bios mam, program do flashowania mam- robię co trzeba i Error......kurde....jak nawet zmieniam sprzęt na nowy, zawsze mam z nim problemy :evil: :? 8O 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A poco chcesz zmieniać bios ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Po to, by podkręcić tego Celerona- jakieś może nowe ustawienia magistrali dojdą- ot co 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Grrr..znowu ty?! :evil: Człowieku- nie patrz na moje posty, odpowiedzi- się nie wcinaj, nie udzielaj odpowiedzi, bo mnie na serio wqurwiłeś :evil: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 pisze tego posta po raz drugi bo mi sie cos zjebało z przeglądarką i straciłem posta, a ze sie rozpisałem to teraz mi sie nie chec drugi raz tego pisac wiec powiem krótko: 1. sciagnij najnowszy bios 2. najnowszy progs do flashowania 3. sprawdz dokladnie w instrukcji czy plyta nie ma zworki chroniacej przed dostepem do biosu (np. dla virusów), jesli jest ustaw w odpowiedniej pozycji 4. odpal kompa w czystym dosie (dysk startowy win98 lub dos 6,22) 5. flashuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Grrr..znowu ty?! :evil: Człowieku- nie patrz na moje posty, odpowiedzi- się nie wcinaj, nie udzielaj odpowiedzi, bo mnie na serio wqurwiłeś :evil: :xPrawda boli :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...