Krecik Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 8O Mam pytanie jaka temperature powinien miec Athlon2000xp+na seryjnym wentylatoze prosze o odpowiedz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ale jaki athlon 0.13u czy 0.18u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 No ile na standartowym to Ci nie napisze ale na Whisperrock IV i zwyklej silikonowej pascie mam 34 idle i 45 w stresie (prime95). Moze komus sie przyda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 8O Mam pytanie jaka temperature powinien miec Athlon2000xp+na seryjnym wentylatoze prosze o odpowiedz:) Nowy konkurs Teleaudio :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Nioms ludzie zadaja czasem dziwne pytania :) Temp. cpu zalerzy od: - rodzaju pasty - obudowy, i jej wentylacji - temp. w pokoju - czujnika temp. - jadra tego cpu !! - polozenia geograficznego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...