akslow Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Chodzi o takie kolki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21816572 Tylko prosze gdzie indziej bo w 4max to juz nic nigdy nie kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Link nie dziala ("aukcja nie zostala odnaleziona") ale jesli chodzi o kolki gumowe do mocowania wiatrakow w obudowie, to chociazby na cooling.pl sa, 6 zl za 4 sztuki o ile mnie pamiec nie myli. EDIT po poprawieniu linka TU masz takie kolki taniej :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Poprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja bym wolal sam cos podobnego zrobic napewno wyjdzie TANIEJ bo placic 6zl za kawalek tego to ja dziekuje zwlaszcza jak sie ma wiecej wentyli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Co fakt to fakt, kupilem juz nawet niedawno taka gesta gabke kapielowa, zeby z niej zmajstrowac kolki... Ale przez prace nie mam czasu sie w to bawic. Moze w weekend. Podobno dziala :) Gabka z Auchan, starczy pewnie na trzy tuziny kolkow za 2,99 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...