Skocz do zawartości
25601

Problem z GFMX 2 400 + tvout

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem zakupiłem ostatnio GF2 mX i jak oglondam filmy czy gram np w MEtal gear solid 2 to musze rozjasniac gre czy film jakims programem bo jest ciemno jak w [gluteus maximus]. Czy można jakos to rozwiązac ostatnio nawet przeinstalowałem system i nici może update biosu karty graficznej cos pomoże o ile jest takie cos możliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z monitorme jest ok kiedys miałem innego gf 2 MX i było dobrze a teraz kicha wymieniam karte na SDTRIo 2x to filmy mozna normalnie oglondac nie trzeba rozjasniac. A ustawienia jaśnosci mam na MAXA + zainstalowane sterowniki do monitora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25601

to był taki żart bo zbyt długo sie nie zglaszałeś :lol:

a tak na poważnie to przecież masz we właściwościach zaawansowanuch Nvidii zakładkę Ustawienie urządzenia -Ust. kolorów i tam możesz poszaleć z jasnością i ostrością

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25601

to był taki żart bo zbyt długo sie nie zglaszałeś :lol: 

a tak na poważnie to przecież masz we właściwościach zaawansowanuch Nvidii zakładkę Ustawienie urządzenia -Ust. kolorów i tam możesz poszaleć z jasnością i ostrością 

pozdr

chłe chłe, ale to jest taki problem, że w systemie jasnosci jest dobra taka jak powna byc. A co do tego nie odpowiadania to chyba serwer smtp sie walnoł bo mi powiadomienie o odpowiedzi nie przychodzą a mam zaznaczone to w profilu . 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi