25601 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Mam następujący problem zakupiłem ostatnio GF2 mX i jak oglondam filmy czy gram np w MEtal gear solid 2 to musze rozjasniac gre czy film jakims programem bo jest ciemno jak w [gluteus maximus]. Czy można jakos to rozwiązac ostatnio nawet przeinstalowałem system i nici może update biosu karty graficznej cos pomoże o ile jest takie cos możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 monitor ci sie wypala, idz do jakiegos elektryka zeby ci go podkrecil (jest tam jakis regulator w nim) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 chyba mu się już całkiem wypalił i nie widzi twojej odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25601 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Z monitorme jest ok kiedys miałem innego gf 2 MX i było dobrze a teraz kicha wymieniam karte na SDTRIo 2x to filmy mozna normalnie oglondac nie trzeba rozjasniac. A ustawienia jaśnosci mam na MAXA + zainstalowane sterowniki do monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 25601 to był taki żart bo zbyt długo sie nie zglaszałeś :lol: a tak na poważnie to przecież masz we właściwościach zaawansowanuch Nvidii zakładkę Ustawienie urządzenia -Ust. kolorów i tam możesz poszaleć z jasnością i ostrością pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25601 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 25601 to był taki żart bo zbyt długo sie nie zglaszałeś :lol: a tak na poważnie to przecież masz we właściwościach zaawansowanuch Nvidii zakładkę Ustawienie urządzenia -Ust. kolorów i tam możesz poszaleć z jasnością i ostrością pozdr chłe chłe, ale to jest taki problem, że w systemie jasnosci jest dobra taka jak powna byc. A co do tego nie odpowiadania to chyba serwer smtp sie walnoł bo mi powiadomienie o odpowiedzi nie przychodzą a mam zaznaczone to w profilu . 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ,,w systemie jasnosci jest dobra taka jak powna byc,, to fajnie ale jest jeszcze druga zakładka-ustawienia nakładki video lub cos podobnego tam da sie indywidualnie sterować obrazem filmowym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25601 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Odrazu lepiej THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...