misieksc Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 witam. podasz gry zawiesil mi sie komp, i gdy zrobiłem reset to pojawił się komunikat przy starcie windowsa NVRAM, gdy weszłem do biosu to znikła temperatura procka (napięcia) itp. i do tego nie uruchamia mi sie windows Xp co robić ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a uruchamia ci sie w trybie awaryjnym ?? chyba pozostaje format :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 w awarynym też nie, a może FLASH biosa zrobić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Podczas startu windowsa trzymaj F8. Wybierz ostatnia poprawna konfiguracja (czy jakos tak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...