mirass Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Czy pamięć 100Mhz będzie chodziła na płycie głownej co taktuje pamięć na 66Mhz :?: chodzi o pamięci dimm.... proszę o odpowiedzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Bedzie :) tyle ze wolniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirass Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 uff.... dzięki :!: jestem b. wdzięczny :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ot - kosmo patrz w Twoj podpis niezly LOL hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ot - kosmo patrz w Twoj podpis niezly LOL hehe :lol: wiem wiem, podoba mi sie, nie chce tez mi sie go narazie zmieniac :lol: a pozatym moze ktos przeczyta i nie bedzie dawal podpisow tez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Wracając do tematu, wcale kostka 100MHz nie musi pracować na płytce 66MHz, wiem bo pare razy się z tym spotlkałem. Musisz po porstu sprawdzić to, jeśli chodzi o zgodność mechaniczną i elektryczną to wszystko pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A dimmy sa zgodne wstecz ? Z tego co wiem to ddr-y tak ale nie pamietam zeby SDramy tez byly , przynajmniej ja mialem z tym problemy , ale jesli sie myle to niech mnie ktos oswieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Pamięć danego typu teoretycznie powinna działać na wszystkich płytach, które ją obsługują. Czyli PC100 na płycie z 66MHz. Ale rzeczywistość jest taka, że nie wszystkie pamięci działają ze wszystkimi płytami. Możesz kupić nowe części i razem nie zadziałają a osobno – z inną płytą czy ramem będą działać bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...