Włodi Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja miałem na prolinku ti4200 64mb 7000 pkt. Sam nie wiem czego to wina i mam niemały dylemat co wymienić pierwsze: płyte (o ile to coś da), grafe do 450zł, która i tak będzie gorsza od titaniuma (niewiadomo na jaką). Sam już nie wiem i mam ochote tym wszystkim pierd..l....ąć .. Właściwie to możesz jeszcze poczekać na FX-a 6200 - ten już powinien być lepszy od 5200 :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja miałem na prolinku ti4200 64mb 7000 pkt. Sam nie wiem czego to wina i mam niemały dylemat co wymienić pierwsze: płyte (o ile to coś da), grafe do 450zł, która i tak będzie gorsza od titaniuma (niewiadomo na jaką). Sam już nie wiem i mam ochote tym wszystkim pierd..l....ąć .. Właściwie to możesz jeszcze poczekać na FX-a 6200 - ten już powinien być lepszy od 5200 :D:D czyzby to wina celiny .. :idea: :wink: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Najprawdopodobniej... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja miałem na prolinku ti4200 64mb 7000 pkt. Sam nie wiem czego to wina i mam niemały dylemat co wymienić pierwsze: płyte (o ile to coś da), grafe do 450zł, która i tak będzie gorsza od titaniuma (niewiadomo na jaką). Sam już nie wiem i mam ochote tym wszystkim pierd..l....ąć .. Właściwie to możesz jeszcze poczekać na FX-a 6200 - ten już powinien być lepszy od 5200 :D:D czyzby to wina celiny .. :idea: :wink: :?: Tego właśnie nie jestem pewien :/ Gdybym wiedział to od kopa bym zmienił tego ECS-a, ale okaże się że wywale 500 zł w błoto bo wynik się nie zmieni. Kumpel na tej samej karcie i na celinie 1,7 miał coś koło 8000 (płyta Abit). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...