Skocz do zawartości
slavo24

Kupić R9200 czy czekać na fx5500

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem na prolinku ti4200 64mb 7000 pkt.

Sam nie wiem czego to wina i mam niemały dylemat co wymienić pierwsze: płyte (o ile to coś da), grafe do 450zł, która i tak będzie gorsza od titaniuma (niewiadomo na jaką). Sam już nie wiem i mam ochote tym wszystkim pierd..l....ąć ..

Właściwie to możesz jeszcze poczekać na FX-a 6200 - ten już powinien być lepszy od 5200 :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem czego to wina i mam niemały dylemat co wymienić pierwsze: płyte (o  ile to coś da), grafe do 450zł, która i tak będzie gorsza od titaniuma (niewiadomo na jaką). Sam już nie wiem i mam ochote tym wszystkim pierd..l....ąć ..

Właściwie to możesz jeszcze poczekać na FX-a 6200 - ten już powinien być lepszy od 5200 :D:D

czyzby to wina celiny .. :idea: :wink: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem czego to wina i mam niemały dylemat co wymienić pierwsze: płyte (o  ile to coś da), grafe do 450zł, która i tak będzie gorsza od titaniuma (niewiadomo na jaką). Sam już nie wiem i mam ochote tym wszystkim pierd..l....ąć ..

czyzby to wina celiny .. :idea: :wink: :?:

Tego właśnie nie jestem pewien :/

Gdybym wiedział to od kopa bym zmienił tego ECS-a, ale okaże się że wywale 500 zł w błoto bo wynik się nie zmieni. Kumpel na tej samej karcie i na celinie 1,7 miał coś koło 8000 (płyta Abit).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...