piotrek149 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Gdy dzisiaj odpaliłem windowsa zobaczyłem, że np. w gg, moim komputerze zamiast polskich znaków są jakieś krzaki! Jak chce zmienić nazwe dyslu, na taką z polskim znakiem to pisze, ale bez kreserczek Ś=S. Co jest?? Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 sprawdz uklad klawiatury w panelu, powinien byc programisty, zobacz czy ci niewyciapaly sie polskie fonty z ogonkami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 To sprawdziłem i jest ok. Troche to mnie denerwuje, ale nie na tyle, żeby robić formata. Czekam na inne rady!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...