RS Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 witam mam durona 950 gf2 ti 256 ramu mam okazje albo: 1. durona zamienic na xp1,6 mam plyte k7s5a z twekowanym biosem 2. gf2 ti zamienic na Gainward GeForce3 PP Ti/450 TV/DVI GS lub Nvidia GeForce 3 TI 200 64MB ddr TV OUT Chodzi mi o wiekrza wydajnosc w grach, bo niekompresuje filmow, i niepracuje w aplikacjach graficznych itp. Co polecacie i czym roznia sie te dwa gf 3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 proponuje Ci gainwarda sam mam gf3ti200 gainwarda i spokojnie moge go podkręcić z 175/400 do 250/550 jak widzisz to jest więcej od gf3ti500 gainward produkuje najszybsze karty które się najlepiej kręcą więc proponuje ci gainwarda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 ja bym bral proca, gf3 nie rozwinie u ciebie skrzydel :PPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 To już trzeci taki temat i jak zwykle polecam procesor, gdyż jest to po prostu lepsze rozwiązanie. Miałem słaby procek i nawet GF2Ti nie poprawił wydajności, mam dobry procek, i na tej samej karcie wszystko śmiga, że aż miło. Ja polecam procesor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 buerz gainwarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 zmienisz procka bedzie kopniak durak na antka daje niezly strzal wydajnosci uwierz mi sam tak mialem a karte i tak masz dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Karta jest dobra, jak zmienisz to dostaniesz lekkiego kopa i trochę ładniejszą grafike. :-) A jak XP zamiast duraka wepchasz, to raczej dostniesz w peezduu dopał :-) You choose, you lose. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 bierz procka bo karte masz jeszcze niezłą a jeszcze lepiej zmień płyte :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 ja bym bral proca, gf3 nie rozwinie u ciebie skrzydel :PPPPPPPPJak wyżej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...