wek Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 witam powiedzcie mi, ale tak szczerze czy kupienie notebooka z centrino to blad? chodzi mi o jego wydajnosc? jak ma sie np. centrino 1.4 do celerona 2.4? czy ktos moze uzywal takiego i takiego notebooka i moze cos doradzic? pozdrawiam, z gory dzieki za pomoc ps. dodam jeszcze, ze ja wybralem: FUJITSU-SIEMENS AmiloM Centrino1,4 15" 256 40GB DVD+R XP czy ktos moze uzywa konkretnie tego modelu i moze cos powiedziec? o wydajnosci w pracach biurowych? w ogladaniu dvd i divx? a moze tak ogolnie o notebookach FUJITSU-SIEMENS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Oczywiscie ze Centrino.... Dlaczego? Duzo by wymieniac, najlepiej poczytaj jakies rezenzje... ale przede wszystkim wydajnosc, oszczednosc energii A celeron to syf, kazdy na tym forum Ci to powie :P Narazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 hmmm mialem okazje bawić się laptopem marki fujitsu-siemens (jakis celek 2ghz czy cosik takiego) i powiem ze superowy to on nie byl, dla mnie wykonanie takie sobie ;P touchpad do [gluteus maximus] (w porownaniu z compaq'iem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...