sanders Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Mam problem, ponieważ mam nowy komputer w trakcie pracy sam się wyłącza. M :roll: am zainstalowany system windows 2000pro. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 aha i ja mam wywrozyc co sie dzieje ??? moze podasz konfig ? kiedy dokladnie sie wylacza ? jakie masz napiecia ? co za zasilacz je utrzymuje ? komp krecony ? jakie temperatury ? ... echhh nie chce mi sie dalej wymieniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 trzeba strzelac... :wink: ja obstawiam...na zasilacz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 aha i ja mam wywrozyc co sie dzieje ??? moze podasz konfig ? kiedy dokladnie sie wylacza ? jakie masz napiecia ? co za zasilacz je utrzymuje ? komp krecony ? jakie temperatury ? ... ......... Wirus Skopany system. Najpierw sprawdź software potem hardware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Masz kreconego kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszaq Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Na początek polecam spróbować: prawym na "Mój komputer" wybrać właściwości, zakladka 'zaawansowane', nastepnie "uruchamianie i odzyskiwanie" i odznaczyć "automatyczny ponowny rozruch" - jesli to odznaczysz, to wystąpienie "niebieskiego okna" nie spowoduje automatycznego restartu kompa (może być, że Ci jakaś aplikacja wywala błedy i sie komp restartuje). Jesli to nie pomoże, sprawdź kompa pod kątem świrusów i innego szajstwa nie-mile widzianego... dopiero potem poszukaj powodów w sprzęcie, zasiłka, procek itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ludzie znowu piszecie a nic nie wiecie... oczywiscie o sprzecie @sanders'a :wink: Moze by sie odezwal i napisal jego konfig :lol: Wtedy bysmy wiedzieli (raczej) z czym na problem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 dokladnie ! koniec prorokowania ... pytania padly - czas na odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Czy wy ludzie nie widzicie, że to rookie jest? Koleś wyjechał z takim postem, a wy go pytacie, czy podkręcał.No lol. Obstawiam zasilacz. Szanowny Panie - niech Pan nie oszczędza $$$ na tym elemencie.Po prostu nie warto . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 btw - co to znaczy w trakcie pracy - Word, tzn 5% use? Wygląda to na komp z media marketu :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Mi tez raz sie sam wylaczyl. Nie moglem dlugo go uruchomic. Jak wkoncu zaskoczyl....jak trzasnelo...korki wylecialy....a ze to byl 31 grudnia...to do 2 stycznia musialem na otwarcie sklepow czekac...dobrze ze poszedl tylko zasilacz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a ze to byl 31 grudnia...to do 2 stycznia musialem na otwarcie sklepow czekac...dobrze ze poszedl tylko zasilacz :Dszczescie w nieszczesciu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...