Kllaymenn Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ostatni rozkrecilem sobie wentylator od zasilacza, i przy zdejmowaniu lopatek oderwala mi sie z plytki laminatowej(nie wiem czy tak sie to pisze) czarna kostka(nie wiem czy to tranzystor, wyzwalacz,itd) miala 4 nuzki i bez niej wentyl robi tylko 0,5 obr. A szkoda go wyrzucac wiec pisze posta bo moze da sie cos zastepczego wlutowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A ni ma żadnych oznaczeń ? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ale chyba to nic nie da: 1 linijka: 277 2: Q31F pozatym, takie cos widzialem w wielu wiatrakach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 polecam ci jakiegoś ThermalTeka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 to chyba bic ci nie pozostało tylko kupic nowy wentyl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 polecam ci jakiegoś ThermalTeka :Djezeli ktos "gluchy jak pien" to mozna takie halasliwe cos dac - w innym przypadku cos z PAPST lub Panaflo (Panasonic) np PANAFLO FBA-08A12L lub Papst 8412N/2GML - oba w okolicach 20dB i 25CFM ale ten 2 _dwukrotnie_ drozszy od 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 polecam ci jakiegoś ThermalTeka :Djezeli ktos "gluchy jak pien" to mozna takie halasliwe cos dac - w innym przypadku cos z PAPST lub Panaflo (Panasonic) np PANAFLO FBA-08A12L lub Papst 8412N/2GML - oba w okolicach 20dB i 25CFM ale ten 2 _dwukrotnie_ drozszy od 1 oczywiście miałem na myśli zakup tego wentyla razem z Fanmate1, dla mnie wentyle TT bez tego urządzonka są bezużyteczne :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ostatni rozkrecilem sobie wentylator od zasilacza, i przy zdejmowaniu lopatek oderwala mi sie z plytki laminatowej(nie wiem czy tak sie to pisze) czarna kostka(nie wiem czy to tranzystor, wyzwalacz,itd) miala 4 nuzki i bez niej wentyl robi tylko 0,5 obr. A szkoda go wyrzucac wiec pisze posta bo moze da sie cos zastepczego wlutowac?Jaka jest średnica tego cacka ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...