Skocz do zawartości
tra

ZAWIESZANIE SIE KOMPUTERA!!!! pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

mam sprzet bartona xp 2.5 fsb 200 chlodzenie COOLERMASTER AREO 7 temp 45 max 50C asus a7v600256ddr 400kingtona gf4ti4200

zaczne do tego ze kupilem plyte i procesor we środe ucieszony zailowalem wszytko po kolei drivery do plyty glownje potem servier pack do xp directx 9.0 grafike lan muzyke wszytko działa ale co jakis czas komputer mi sie zawiesza na poczatku zawieszal mi sie tylko w grze counter strike ale teraz juz w 3 raz mi sie zawiesil w windzie rpacuje slcuahm mp3 sciagam cos i bach zwiecha virusa nie ma sprawdzalem mks online????

mam zasilacz 300 noname ale AsusPROBE pokazuje ze napiecie jest ok pozatym wedlug mnie jak by to byla wina zasilacza to by sie kop restartowal??? pomozcie!!! ram nowy kupilem jakies 2 tyg temu karta graficzna sprawa bo działa wczeniej na solteku drv4 kt266a z xp 1.7 nie podkreconym wiec albo plyta albo procek tak mi sie wydaje ale co zegow procku juz bardzije mi przychodzi do glowynslot AGP na plycie????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czasem jest tak że plyta musi sie dogrzać i potem zwiechy mijają, ja tak mialem i po 1 miesiacu wszystko wrociło do normy teraz moge miec kompa właczonego przez 5 dni i nic sie niedzieje ( na moje szczeście )

Wiec moze to być również przyczyna

Pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi