tra Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 mam sprzet bartona xp 2.5 fsb 200 chlodzenie COOLERMASTER AREO 7 temp 45 max 50C asus a7v600256ddr 400kingtona gf4ti4200 zaczne do tego ze kupilem plyte i procesor we środe ucieszony zailowalem wszytko po kolei drivery do plyty glownje potem servier pack do xp directx 9.0 grafike lan muzyke wszytko działa ale co jakis czas komputer mi sie zawiesza na poczatku zawieszal mi sie tylko w grze counter strike ale teraz juz w 3 raz mi sie zawiesil w windzie rpacuje slcuahm mp3 sciagam cos i bach zwiecha virusa nie ma sprawdzalem mks online???? mam zasilacz 300 noname ale AsusPROBE pokazuje ze napiecie jest ok pozatym wedlug mnie jak by to byla wina zasilacza to by sie kop restartowal??? pomozcie!!! ram nowy kupilem jakies 2 tyg temu karta graficzna sprawa bo działa wczeniej na solteku drv4 kt266a z xp 1.7 nie podkreconym wiec albo plyta albo procek tak mi sie wydaje ale co zegow procku juz bardzije mi przychodzi do glowynslot AGP na plycie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyse Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam Czasem jest tak że plyta musi sie dogrzać i potem zwiechy mijają, ja tak mialem i po 1 miesiacu wszystko wrociło do normy teraz moge miec kompa właczonego przez 5 dni i nic sie niedzieje ( na moje szczeście ) Wiec moze to być również przyczyna Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Przetestuj go w Prime 95. Jak wywali błąd to zwiększ mu vcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Wylacz automatyczne uruchom ponownie i czekaj na bsod`a, spisz co tam bedzie i sprawdz na www.microsoft.com. Sprawdz ram memtest, goldmem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ok wroce w niedziele przetestuje:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...