Nessay Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam :) Tak sie sklada, ze niedlugo sie szykuje 18tka kolezanki, chcem jej kupic kolczyk do pepka, bylem na miescie z kumplem w sklepach jubilerskich i kurde nie am kolczykow do pepków :))) albo jest z kilka ale naprawde kijowe..... pytam bo moze ktos wie gdzie takie rzeczy kupowac? albo gdzie szukac studia kolczykowania/tatuazu we wrocku? z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Do kupienia są właśnie w studiach tatuażu, a gdzie ich szukać :?: zajżyj do panorami firm i fszystko będzie jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 na allegro masz ich sporo Yutaj przykładowa aukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam :) Tak sie sklada, ze niedlugo sie szykuje 18tka kolezanki, chcem jej kupic kolczyk do pepka, bylem na miescie z kumplem w sklepach jubilerskich i kurde nie am kolczykow do pepków :))) albo jest z kilka ale naprawde kijowe..... pytam bo moze ktos wie gdzie takie rzeczy kupowac? albo gdzie szukac studia kolczykowania/tatuazu we wrocku? z gory dzieki za odpowiedz. qumpela mi mówiła że w galeri na domoniskańskim sa ale ja nie wiem dokładnie w ktorym sklepie tam możes ziśc i poszuakć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hehe wgaleri bylem przeszukalem wszystko i nie ma... znalazlem studio tatuazu w czwartek pojde i kupie ;) hehe zaczynaja mi sie podobac (jeszcze sobie zrobie) ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...