kowery Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Mam 1 dzień nowe bebechy płyta gigabyta GA-7N400 procesor atlon 2500+bartona boxsowany i co najgorsze temperaturę na luzie ok 60st.C co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 gigabyte zawsze zawyza temperature o jakies 10-15 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 mozesz jeszcze sprawdzic metoda reczna :wink: sprawdz palcem czy radiator jest cieply : przy 70C bedzie goracy wrecz . . . jak tak jest to zmiana radiatorka cie czeka :] ewentualnie mozesz jeszcze zmienic paste termoprzewodzaca. . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jw. nie patrz na to co pokazuje Ci mobo, wes miernik i nim sprawdz albo metoda reczna :/ ale raczej to tylko mobo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja bym stawial na z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a robote z pasta albo jej prawie nie ma albo jest strasznie kiepska i raczej to bedzie twoim problemem ja mam tesz boxa i mi temp. w stresie nie przekracza 54* ale paste sam se nakladalem bo ta z serwisu to h ... warta :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jaka pasta jest najlepsza?? qrwa ja mam podkreconego bartka fsb 200 x11 i chlodznie zpaierdala mi na maxa 3700 COOLERMASTER areo 7 i mam w stresie 60C normlanie 55 co mamz robic???wymienci paste chlodznie mam dobre:d pasty nie nakaldlem byla na tym radiotorze ale 2 razy nakaldem wiec sie zetrzec mogla mozliwe to??tzn jak dopasowywalem zeby rpzeczypic cooler to plyty o te chaczyki to ruszalem is ie zetrzec mogla??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Jaka pasta najlepsza :?: ta co ma najwiecej srebra w sobie :!: :!: Ale odtej co w serwsach daja kazda jest lepsza bo oni daja te najtansze nic nie warte rownie dobrze moze ich nie byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 WSZYSTKO JUZ BYLO NA FORUM PORUSZANE - TEMPERATURY, PASTY, COOLERY - wystarczy POMYSLEC i SZUKAC!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...