Twix Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 CZy to coś będzie sie nadawało jako wypełniacz pod lakier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 bardzo cieżko się obrabia i tak potem musisz szpachlować jeszcze szpachlą polistyrenową zywkłą bez włókna powiedz lepiej co chcesz szpachlować ? to ci powiem co lepiej zastosować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ale za to jak trzyma.. nie smiejcie się ale kiedyś bawiłem się w modowanie mojej kosiarki do trawy... to nie ma nic lebszego.. Ale do kompa.. po co taka wytrzymałość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Galago De Codi dopsze gada to jest bardzo wytrzymale stosowane jest do zalepiania/naprawiania zderzakow samochodowych... wiec do kompa to raczej zwykla szpachla bedzie lepsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Chce szpachlować obudowe całą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ale czy chcesz wyrównać powierzchnię czy dorobićjakiś kształt? Jak wyrównać lub nadbudować.. to nie to... jak zrobić jakiś kształt (np jakiś 3D wzorek... to rzeczywiście forma i odlewać z tego o czym piszemy ... ;) pozatym .. spróbój.. do odawańych zycie nalezy.. ja tez bym kasy full zmarnował gdyby nie kosz na smieci z ikei :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Chiałbym zeby powierzchnia była równa i się dobrze trzymał lakier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Chiałbym zeby powierzchnia była równa i się dobrze trzymał lakier. czyli zwykła polistyrenowa najlepsza będzie do tego celu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jesli myslisz o czyms takim to rzeczywiscie jest to koszmar. ja sie tym bawilem poniewaz musialem zalatac duza dziure w przednim panelu. poprostu podczas odginania plastiku za dlugo przygrzalem go opalarka i sie stopil (po wycieciu ubytek 20x 5cm) :) do tego jest swietna. do wyrownania powiezchni i zalatania niewielkich dziur polecam ci szpachle poliestrowa tej samej firmy. dostaniesz ja w prawie kazdym markecie, sklepie z lakierami lub czesciami samochodowymi (niestety nie mam juz puszki). obrabia sie latwo i przyjemnie. z lakierowaniem tez nie mialem problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...