loloferrari Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Możliwe ze stanę sie posiadaczem takowej płyty. Mam pytanie do użytkowników tej płyty - ile wycisnęli FSB max oraz czy nie będą sie krzaczyć z Hynix-ami D43 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 mój kumpel ma ta płytke i hynixy.Z pamięciami sie nie gryzie ale na ile fsb pójdzie to nie wiem bo on ma starego durnia 850 i magistralą nie poszaleje!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja mam na razie 220 ale montuje wc na chipset i zrobie l12 mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 L12 w epoxie? Chyba tylko Abit łyka ten mod? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 l12 polega na ustawieniu na sztywno fsb 200 ale rzeczywiscie chyba tylko w abitach daje to konkretny przyrost fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...