KIULIK Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Przeglądając wiele testów mojego telefonu Nokia 6210, czytałem iż telefon posiada słownik T9, a ja nigdzie T9 nie moge się doszukać. Czy jest jakaś ukryta możliwość aktywowania słownika :?: Wgrania go przez kabel ( Flasher Dejana ) :?: Ps. Wersja softu mojego telefonu to: V 05.0202-04-01NPE-3(c)NMP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ma ale tylko angielski (wiadomosci -> nowa wiad. -> opcjie -> slownik) pewnie mozna zmienic na polski tylko trzeba flashowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Właśnie moja nie miała żadnego. Dzisiaj byłem u kumpla i wgrałem sobie najnowszy flash i mam słownik T9 polski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Wgraj flash od 6250, najlepiej jakis modyfikowany ;) dochodzi pare opcji w nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Aktualnie ma flash od 6250 5.03 i sprawuje się znakomicie :) Ale niestety nie moge znaleść żadnych zmodyfikowanych flashy do 6250 po polsku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...