wilczek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 http://members.lycos.co.uk/wilczek69/inny.png co sadzicie o takiej skromnej stronce ?? mam problem z dopasowaniem ladnego tla :/ myslalem o jakims gradiencie blekit-bialy-blekit ale to jescze musze sie pobawic :) wszelkie porady mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 mnie sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margo Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Mnie sie podoba nawet baaaardzo :D Tak trzymaj .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 A możesz dać link do tej strony :?: 8O Jak moge ją konstruktywnie skrytykować na podstawie screenshota ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Narazie spox. Ale z obrazka niewiele wynika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 spoko narazie mam mase zajec wiec robienie stronki odwleklo sie na jakies 2 tygodnie :/ jak zrobie jakas wstepna wersje to postaram sie zamiescic linka :) zastanawiam sie tylko w jaki sposob zrobic okno gdzie wyswietlane sa newsy :( chcialbym by byl to calkiem osobny plik html ktory wyswietlal by sie w tabeli problem w tym iz nie mam pojecia zbytnio jak wkleic do tabeli cala stronke html :/ w ostatecznosci zrobie to jako plywajaca ramke do ktorej beda wczytywane stronki po kliknieciu w menu ale raczej wolal bym tabele ze wzgledu na to ze sama by sie dopasowywala do rozmiaru wklejanego w nia tekstu :| ramka mial by natomiast staly rozmiar i pionowy scroll pozatym gdy zrobilem tabele to nie moglem se porazdic by strona wygladala identycznie na mozilli i IE co mnie troche martwi :/ wyglada t tak jakby dla IE punktem bazowym przy roznych przesunieciach byla strona glowna a dla mozilli lewa krawedz tabeli :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...