haszcza Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Witam! Mam pewnien Problem z moja plyta MSI K7N2 Delta. Niedawno ja nabylem wlozylem do niej procka Athlona 1600+ do tego 512 DDR + Karta Graficzna ASUS V7100 32mb. I Oto pojawil sie taki problem ze system sie wlancza wszystko niby jest ok ale po gdzie gora 30min komp sie zacina lub wyskakuje niebieski ekran no i trzeba restetowac :-( Niewiem co jest grane?Moze cos w biosie jest nie ustawione?? Prosze o szybko Pomoc. Aha Mialem jeszcze zaraz po kupnie drugi problem ale tym raze z pamiecia Kupilem sobie 512 DDR 400 zakladam i lipa nie wlancza sie zanioslem do kupla pamiec o dziwo chodzi przynosze jego do mnie tez chodzi (on ma 512 ddr 333) zakladam obie i mam 1024mb i nie moge zrozumiec dlaczego sama kosc ddr 400 nie chodzi?? moze ktos mi to wyjasni?? Z gory serdecznie dziekuje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszcza Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Serdecznie dziekuje wszystkim za pomoc!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 te plyty poprostu nie sa najlepsze; ja uzywam takiej samej na czas pobytu mojego epoxa w serwisie; resety to norma; problemy z wlaczeniem; pobaw sie ustawieniami w biosie; mi troche pomoglo (nie resetuje sie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 no i jeszcze napisz jaki masz zasilacz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...