Feluke Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Mam prosbe do ludzi z wroclawia. Potrzebuje jakiejs zaufanej osoby ktora zrobila by cos dla mnie. ;) Jakis czas temu wyslalem do pewnej firmy 2 zasilacze o dosc znaczacej wadze i osiagach. Po 1,5 miesiacu walenia mi glupot ze sa naprawione i wyslane dowiedzialem sie ze nie sa ruszeone bo nie maja czesci. :evil: Powiedzialem im ze leca sobie w kulki i prosze i przelsnie ich spowrotem. Okazalo sie ze nie wysylaja poczta tylko kurierem a to kosztuje 36zl. :evil: No i teraz prosba. Jak by ktos mogl je odebrac i przeslac je do mnie. Oczywiscie pokryje koszty wysylki oraz odpale na piwko albo na zjezdzie postawie. ;) Najlepiej ktos kto ma konto w PKO BP ale inne tez sa akceptowalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mozesz napisac na jakiej ul. jest ta firma? bo niestety nie jestem zbyt mobilny:/ i dlatego byloby dobrze jakby to bylo blisko mnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...